Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Wyborca PO niezalogowany
1 listopada 2022r. o 8:34
Nie zagłosuję na PO, bo to uwłacza mojej inteligencji .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~milioner Donald Tusk niezalogowany
1 listopada 2022r. o 8:37
~~Wyborca PO napisał(a): Nie zagłosuję na PO, bo to uwłacza mojej inteligencji .

Nie wiesz o czym PISzesz .
~~Wesoły Romek niezalogowany
1 listopada 2022r. o 8:52
~~Wyborca PO napisał(a): Nie zagłosuję na PO, bo to uwłacza mojej inteligencji .

A od kiedy PISior ma inteligencję?(na Allegro jej nie kupisz) jak moherowy beret zadusił Ci ostatnią szarą komórkę :)
~~donek niezalogowany
1 listopada 2022r. o 8:53
Zrozumiałem że tylko PiS potrafi wspaniałe rządzić. Przekonałem się i zagłosuję na PiS i zachęcam wszystkich.
~~Gieroy niezalogowany
1 listopada 2022r. o 10:22
~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szafranowa Kokoryczka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bern napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Co oni myślą, że jak ja będę nędzarzem i popychadłem przez wszystkich w UE to zagłosuję na PO? Niedoczekanie.

Z takimi poglądami to głosuj tylko na pisdzielców. Oni potrzebują takich ........

A co było za Tuska ? Polak jako europejski niewolnik ?
5zł/godz. i wyprzedaż wrogom narodowego majątku
,,Jeszcze Polska nie zginęła"

Po politechnice 5zł/ godz ., gdzie tak zarabiałeś ?
A co On wykładał na politechnice? płytki po 5 zeta na godzinę ? :)

wg. Lewaków kłamać, kłamać i jeszcze raz kłamać
to jest klucz do zwycięstwa nad pisem
ale tu elyty liberalne się przeliczą,nie tak szybko Polaka ogłupić
1 listopada 2022r. o 10:31
~~Gieroy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szafranowa Kokoryczka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bern napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Co oni myślą, że jak ja będę nędzarzem i popychadłem przez wszystkich w UE to zagłosuję na PO? Niedoczekanie.

Z takimi poglądami to głosuj tylko na pisdzielców. Oni potrzebują takich ........

Ogłupił to szczerbaty z Żoliborza nierobów którzy na niego głosują :) bo PISnięci dajom kasę za free :)
~~Srebrny Ambrowiec niezalogowany
1 listopada 2022r. o 11:57
~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Gieroy napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szafranowa Kokoryczka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bern napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Co oni myślą, że jak ja będę nędzarzem i popychadłem przez wszystkich w UE to zagłosuję na PO? Niedoczekanie.

Ogłupił to szczerbaty z Żoliborza nierobów którzy na niego głosują :) bo PISnięci dajom kasę za free :)

Mówisz że " dajom"? To niech "dajom " dalej. Widocznie " majom ' ".
1 listopada 2022r. o 12:28
~~Srebrny Ambrowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gieroy napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szafranowa Kokoryczka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bern napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Co oni myślą, że jak ja będę nędzarzem i popychadłem przez wszystkich w UE to zagłosuję na PO? Niedoczekanie.

Mówisz że " dajom"? To niech "dajom " dalej. Widocznie " majom ' ".

Majom :) bo Glapciu drukuje bezwartościową kasę, już przeżyłem w latach 90-tych gdy po wypłatą się szło z reklamówką :) ale nie z Biedronki :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo