Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Brunatnofioletowy Kopytnik niezalogowany
2 listopada 2022r. o 20:59
~~Makowa Lepnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Yogi napisał(a): Robię głodówkę i jestem do przodu lekko ,dwie stówki tygodniowo. Tak mi Bubu doradził on wychodzi nawet na dwie i pół:D

Ja zarabiam 10 tys i inflacja mi nie groźna

Ja zarabiam 20 tys a inflacja zżera mi 4 tys miesięcznie

ja

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnofioletowy Kopytnik niezalogowany
2 listopada 2022r. o 21:32
~~Yogi napisał(a): Robię głodówkę i jestem do przodu lekko ,dwie stówki tygodniowo. Tak mi Bubu doradził on wychodzi nawet na dwie i pół:D

Jogi ja miałem konia którego próbowałem oduczyć jeść wytrzymał tydzień jak by jeszcze wytrzymał ze trzy dni i by nie zdechł to bym go oduczył jedzenia .
~~pisowskie rozbiory Polski niezalogowany
3 listopada 2022r. o 8:40
Pisowce i ichbrodziny powinni zostać osądzeni i skazani na wysokie wyroki za doprowadzenie Polski do ruiny
~~Yogi niezalogowany
3 listopada 2022r. o 10:01
Ja to se brodze zawsze Bubu jakoś nie lubi brodzić, może dlatego że mały
~~Bubu niezalogowany
3 listopada 2022r. o 13:13
Yogi to zawsze coś wymyśli:D
Mówię mu że się gościu POmylił bo to POmyleńcowi trzeba przebaczyć, a on swoje że to brodzi:D
~~geyu w potrzasku niezalogowany
3 listopada 2022r. o 17:24
Wypowiedzi prezesa PiS na temat węgla i górnictwa spotkały się z ostrą reakcją śląskiej "Solidarności". Związkowcy przypominają Jarosławowi Kaczyńskiemu jego deklaracje, gdy PiS szedł po władzę i wypominają wypowiedzi podczas objazdu po Polsce. "Wykazuje się pan nie tylko brakiem wiedzy, ale przede wszystkim skrajną arogancją" — napisali liderzy związkowi w liście otwartym.
22258
#Horus nieaktywny
3 listopada 2022r. o 18:36
|

"Powody tej decyzji wynikają z bardzo głębokiego kryzysu ekonomicznego, który ciągle przybiera na sile i ma niszczący wpływ na przemysł oraz światowe rynki - także rynki motoryzacyjne, dodatkowo załamane brakiem części do produkcji i przerwanymi łańcuchami dostaw" - wyjaśniła PAP rzeczniczka gliwickiej fabryki Agnieszka Brania.

Gliwicka fabryka Stellantis. Zapadła ważna decyzja. Powodem kryzys ekonomiczny
Fabryka aut dostawczych Stellantis Gliwice rozpoczęła seryjną produkcję wiosną tego roku. Portfolio zakładu to modele Opel Movano, Peugeot Boxer, Citroen Jumper ''

i dla kogo te ''sankcje''?....;D
~~Mondry niezalogowany
3 listopada 2022r. o 18:50
Tylko dziwnym zbiegiem okoliczności elektrownia atomowa będzie nieopodal działki Obajtka i jego brata…
Proszę byście przypadkiem nie łączyli tych zdarzeń .
Proszę byście przypadkiem nie łączyli tych zdarzeń …
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza