Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~HvB niezalogowany
2 listopada 2022r. o 9:02
Afera Krępnica… bo tak już można o niej oficjalnie mówić. Nie tylko regionalna izba obrachunkowa, NIK, Prokuratura i CBA powinny zająć się niegospodarnością Gminy Wiejskiej Bolesławiec pod wodzą polegającej na sprzedaży terenów należących do gminy podmiotowi, który po ich przekształceniu na działki letniskowe osiąga kilkudziesięciokrotne zyski, ale także samymi nowymi właścicielami. Tajemnicą poliszynela jest, że całe to przedsięwzięcie to jedna wielka pralnia brudnych pieniędzy. Tym także powinna zająć się Prokuratura i CBA… ale oczywiście nikt tego do tej pory nie zrobił. Niestety, ale sprawy zaszły już za daleko i chciwość panów przekroczyła wszelkie granice. Teraz pojawią się oficjalne zawiadomienia w jedne oraz drugiej sprawie do WSZYSTKICH wymienionych urzędów. Zobaczymy jak wtedy jak wykaże się p. Ziobro i jego siepacze… na progu gorącego sezonu wyborczego. Na pewno łasi będą na sukces, co zostanie wykorzystane.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Tutejszy kaktus niezalogowany
2 listopada 2022r. o 9:31
~~Miedzianozielona Sośnica napisał(a): Brawo PiS . Granice bronio, armię zbrojo, elektrownie budujo, ogólnie dobrze rządzo.

i dobrze że rządzą bo już dawno byś PiS/ał cyrylicą i robił jako niewolnik na sajuz, więc morda
~~Czarnawa Alstremeria niezalogowany
2 listopada 2022r. o 15:09
~~Tutejszy kaktus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Miedzianozielona Sośnica napisał(a): Brawo PiS . Granice bronio, armię zbrojo, elektrownie budujo, ogólnie dobrze rządzo.

i dobrze że rządzą bo już dawno byś PiS/ał cyrylicą i robił jako niewolnik na sajuz, więc morda

Ty qurwo z wypranym łbem
~~Bezpartyjnyzpisem niezalogowany
2 listopada 2022r. o 16:22
"Nielojalny, cyniczny i gotowy działać przeciw nam"
22258
#Horus nieaktywny
2 listopada 2022r. o 16:39
HAHAHAHA...
to jedyne słowa Matołusza gdzie nie skłamał ...;D

Dopisane 02.11.2022r. o godz. 16:39:

w przyszłym roku może nie być ''tarczy''?
a ''wuj'' tam z ''tarczą'' ;D

''Kolejny słaby miesiąc w przemyśle. Firmy tną produkcję i zatrudnienie
Produkcja w polskim przemyśle przetwórczym zmalała w październiku już szósty raz z rzędu. To odzwierciedlenie słabnącego popytu. Ograniczenia produkcji pociągają za sobą zwolnienia pracowników.''

''rząd się sam wyżywi'' ;D
~~bazyliszek niezalogowany
2 listopada 2022r. o 20:09
Inflacja w październiku 17,9%
Aby ochronić oszczędności przed inflacją trzeba było znaleźć lokatę na 22,1%.
Innymi słowy, trzeba było zarobić 22,1% tylko po to aby nie stracić (ani nie zyskać). Różnica wynika z podatku Belki, który został wprowadzony 20 lat temu na 2-3 lata.
~~Yogi niezalogowany
2 listopada 2022r. o 20:47
Robię głodówkę i jestem do przodu lekko ,dwie stówki tygodniowo. Tak mi Bubu doradził on wychodzi nawet na dwie i pół:D
~~Makowa Lepnica niezalogowany
2 listopada 2022r. o 20:52
~~Yogi napisał(a): Robię głodówkę i jestem do przodu lekko ,dwie stówki tygodniowo. Tak mi Bubu doradził on wychodzi nawet na dwie i pół:D

Ja zarabiam 10 tys i inflacja mi nie groźna
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.