~~Zagadka napisał(a): Błogosławi Niemców, a mści się na Polakach.
Ma poparcie lemingów.
~~Zagadka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jarosław zbawiciel napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zagadka napisał(a): Błogosławi Niemców, a mści się na Polakach.
Ma poparcie lemingów.
KACZYŃSKI .
Do ciebie trzeba inaczej?
Ma piwnicę pełną wina z szambo francuskiego.
Do ciebie cwelu też trzeba inaczej bo z ciebie taki polak jak z pizdy gwóźdź .
~~Brunatnoszary Żylistek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zagadka napisał(a): Błogosławi Niemców, a mści się na Polakach.
Ma poparcie lemingów.
DONALD TUSK .
~~8 gwiazdek napisał(a):Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pytanie napisał(a): Może mam wierzyć Tuskowi że policja nie strzelała do górników za rządów PO -PSL.?
Mam wierzyć, że to, że strzelała wg. Tuska jest kłamstwem?
Wierzę w Was, wierzę że zdążyliście już wszystko pozapominać.
Nie wierzcie w te kłamliwe nagrania, policja nie strzelała do górników za rządów PO -PSL.
Przecież mnie znacie
To powiedz pisowski cwelu ilu zostało zabitych a ilu rannych ?
POwski cwelu , strzelano gumowymi kulami , zabitych nie było , rannych 12-nastu
~~Antek Kłamczuszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Żylistek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zagadka napisał(a): Błogosławi Niemców, a mści się na Polakach.
Ma poparcie lemingów.
DONALD TUSK .
To jedyny polski patriota i mąż stanu ,już nie długo będziecie pisowcy siedzieć za rozkradanie Polski .
Wiem , wiem , plany obozów koncentracyjnych dla wyborców PiS przygotowane , tak wygląda demokracja według Tuska i jego zwolenników .
~~Brunatnoszary Żylistek napisał(a):Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pytanie napisał(a): Może mam wierzyć Tuskowi że policja nie strzelała do górników za rządów PO -PSL.?
Nie wierzcie w te kłamliwe nagrania, policja nie strzelała do górników za rządów PO -PSL.
Przecież mnie znacie
Pisowski cwelu żadnych rannych nie było
~~Jarosław zbawiciel napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Żylistek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pytanie napisał(a): Może mam wierzyć Tuskowi że policja nie strzelała do górników za rządów PO -PSL.?
Przecież mnie znacie
Pisowski cwelu żadnych rannych nie było
Było 12 rannych ale policjantów którzy dostali kamieniami od strajkujących bandytów .