~~und napisał(a): Kaczyński o mieszkańcach wsi: "chłopi są pazerni, da się im parę złotych przed wyborami i na nas zagłosują". Wyborcy PIS , nie łudźcie się - Prezes ma w takiej samej pogardzie was wszystkich. Gdyby jeszcze przekupywał Was „za swoje”, ale on to robi za wasze pieniądze.
~~Danke Deutschland napisał(a): Żebyś wiedział,POmyśl, (choć to może być trudne w twoim przypadku) gdyby partia tygryska była prowiejska, byłoby zwycięstwo, gdyby peło było partią propolską do dziś by rządzili, więc do kogo macie pretensje miernoty
~~Danke Deutschland napisał(a): Żebyś wiedział,POmyśl, (choć to może być trudne w twoim przypadku) gdyby partia tygryska była prowiejska, byłoby zwycięstwo, gdyby peło było partią propolską do dziś by rządzili, więc do kogo macie pretensje miernoty
Horus napisał(a): a ja wiem...
i to na 100%
~~qwerty napisał(a):Ktoś napisał: ~~Danke Deutschland napisał(a): Żebyś wiedział,POmyśl, (choć to może być trudne w twoim przypadku) gdyby partia tygryska była prowiejska, byłoby zwycięstwo, gdyby peło było partią propolską do dziś by rządzili, więc do kogo macie pretensje miernoty
Wspomniesz moje słowo jak Kaczyński umrze, to nikt nie będzie wiedział gdzie są jego prochy podobnie jak Binladena .
~~Szaropopielaty Grab napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): a ja wiem...
i to na 100%
Tylko nie mów ,że w nogach Lecha .