''Kaczyński nie ma pieniędzy na zapłacenie kary
W rozmowie z "Gazetą Polską" Jarosław Kaczyński przyznał, że nie posiada tak dużych pieniędzy, aby mógł zapłacić tę karę. – Nie mam. Będę zmuszony sprzedać dom, nawet nie wiem, czy to wystarczy, bo jestem właścicielem jednej trzeciej domu, w którym mieszkam. ''
idź po pożyczkę do zięcia bo do dzisiaj nie oddał kasy ukradzionej z PFRON-u...
''Jednocześnie lider PiS zaapelował do swoich sympatyków. – Z góry dziękuje za organizowanie zbiórek, ''
myślę że powinien założyć sobie konto na ''się pomaga''
horusiki się cieszą że "pisowskie" sądy finansowo prezesa PiS wykończą.
To co choinki już ustrojone? Dwanaście potraw na Wigilię już jest? Jajieczko ze szczypioreczkiem jest?
Cieszycie się ?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.