~~Pomarańczowy Fasolnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowy Fasolnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Józef Piłsudski miał rację. "Każde nadużycie, każde łajdactwo było dobrym wtedy, gdy robił je członek partii własnej, złym zaś tylko wtedy, gdy robił je członek innej partii".
Malinowy nosie daj se siana
Zdecyduj się który wreszcie to Malinowy …
He he he
Jak to który ten folksdojcz z Hamburga .
Przepraszam nie wyzywamy pisząc nieprawdę
Zdjęcie z wyborów było dostępne na facebookowej stronie Jurek w pełnej krasie Polak przed ambasadą po oddaniu głosu …
więc ulżyło mi że to nie o mnie chodzi …
Uffff….;);)
~~coś dla Lucka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Coś dla Jana napisał(a):
'' Założył Partię Wolności, która w wyborach do Sejmu z 1991 r. nie zdobyła żadnego mandatu. ''
nie zdobył bo Polacy się na nim poznali...;D
''za wybitne osiągnięcia w działalności publicznej i państwowej” odznaczył go Orderem Orła Białego.
a za nawoływanie do porozumień i współpracy z Rosją powinien jeszcze dostać drugi order tyle że z czarnym ,dwugłowym orłem carskiej Rosji...;D
~~Ciemnobursztynowy Orlik napisał(a): pięknie to napisałeś ...też tak na to patrzę...
masz rację że ten szczerbaty dziad gdyby miał wojsko i Policję byłby tym samym kim był Piłsudski...dyktatorem nawet mordującym swoich przeciwników politycznych...
wczoraj czytałem o tym oszuście piSSdzielskim glińskim i jego ''instytucie Dmowskiego''
tego którego wynosi się na ''ołtarze'' a to zwykły nacjonalista na dodatek ówczesna ''ruska onuca'' ;D