~~Pozdrowienia do więzienia napisał(a): Były prominentny polityk PiS z okręgu siedleckiego wraz z dwoma innymi osobami stanie przed sądem za oszukanie ponad 100 osób i firm. Prowadzona przez nich spółka skupowała zboże, ale nie płaciła za nie. Rolnicy stracili w sumie ponad 7 mln zł. Zajmował się skupem zboża !!!!
~~Pozdrowienia do więzienia napisał(a): Były prominentny polityk PiS z okręgu siedleckiego wraz z dwoma innymi osobami stanie przed sądem za oszukanie ponad 100 osób i firm. Prowadzona przez nich spółka skupowała zboże, ale nie płaciła za nie. Rolnicy stracili w sumie ponad 7 mln zł. Zajmował się skupem zboża !!!!
~~Eee napisał(a): Nie żartuje. Kaczyński zapowiada demonstracje pod sejmem w obronie księdza oszusta. Chciwy typ zdefraudował 100 mln zł a ci bronią go, niczym Kmicic Jasnej Góry. I to jest, moi drodzy, cudowny przykład patologii polityki.PiS wypuści z tej okazji specjalną edycję salcesonu z inwokacją: Salceson w naszych sercach a podroby naszą misją duchową. Nie przeszkadzajmy im. Sami się skasują.
~~Szkarłatnoczerwony Jarząb napisał(a): Jurek...czyżby wczorajsza klęska twojej reprezentacji tak wpłynęła na twoje spojrzenie na rzeczywistość że ci się odmieniło i piszesz teraz zgodnie z prawdą?
ta klęska tak tobą ''wstrząchła''? ;D
~~Rdzawy Winnik napisał(a): ;D
przypomnij mi ten tekst ...
ty myślisz że czytam wszystkie pierdy pisane zarówno przez ciebie lub innego ''klauna''? ...;D
ja szukam zaczepki?...ostatnio robił to Lucuś na tyle nieudolnie się ukrywając że mu odpowiedziałem i zamilkł...
a jeśli ty na mój śmiech z porażki twoich ''niemiaszków'' uważasz za zaczepkę to pomyśl jak łatwo sprawić to by poniosły cię niezdrowe emocje...
ja zaraz śmigam po zakupki a późnej do ...wiadomo-STS...;D
NARA...