~~Jurgen z Hamburga napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowa Diaskia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dudu napisał(a): Trump odwołał spotkanie z Dudą w Pensylwanii. Przyczyną jest brak krzeseł. Duda dorwie go przy windzie !
Trzy przyczyny odwołania spotkania Trumpa z lokatorem spałacu.
1. Trump stwierdził, że obecność lokatora przyniesie mu więcej szkód niż pożytku.
2. Trump uwierzył w prawidłowość, że obecność lokatora zawsze przynosi klęskę (oparte na sportowych faktach).
3. Trump stwierdził, że nawet jak na Amerykę dwóch oszołomów w jednym miejscu to stanowczo za dużo.
SPAŁACU …..???
Z PAŁACU ….. głupiutki PAJACU…!
SPAŁACU , tak ma być , to ironia , szydera ..... mądralo
IRONIA to twoje prawdziwe imię ,
SZYDZISZ z osób których nie znasz….
~~Przemek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowa Diaskia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dudu napisał(a): Trump odwołał spotkanie z Dudą w Pensylwanii. Przyczyną jest brak krzeseł. Duda dorwie go przy windzie !
1. Trump stwierdził, że obecność lokatora przyniesie mu więcej szkód niż pożytku.
2. Trump uwierzył w prawidłowość, że obecność lokatora zawsze przynosi klęskę (oparte na sportowych faktach).
3. Trump stwierdził, że nawet jak na Amerykę dwóch oszołomów w jednym miejscu to stanowczo za dużo.
SPAŁACU …..???
Z PAŁACU ….. głupiutki PAJACU…!
SPAŁACU , tak ma być , to ironia , szydera ..... mądralo
IRONIA to twoje prawdziwe imię ,
SZYDZISZ z osób których nie znasz….
IRONIA to twoje prawdziwe imię , - Nie , mam na imię JERZY
SZYDZISZ z osób których nie znasz…- Tak , szydzę z osób , których nie znam
~~Jasio napisał(a): Z Jurgena nie wolno szydzić nawet się go nie zna . Postraszy kancelarią i będziecie mieli się z pyszna.
On może szydzić wy nie.
~~Jasio napisał(a): Z Jurgena nie wolno szydzić nawet się go nie zna . Postraszy kancelarią i będziecie mieli się z pyszna.
On może szydzić wy nie.
~~Jurgen z Hamburga napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Z Jurgena nie wolno szydzić nawet się go nie zna . Postraszy kancelarią i będziecie mieli się z pyszna.
On może szydzić wy nie.
A gdzie ja, synu upadłej kobiety napisałem że ze mnie nie można szydzić ? No gdzie kurva to napisałem ?
Ty mi dziecka w brzuch nie wsadzaj.
~~Jurgen z Hamburga napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Z Jurgena nie wolno szydzić nawet się go nie zna . Postraszy kancelarią i będziecie mieli się z pyszna.
On może szydzić wy nie.
A gdzie ja, synu upadłej kobiety napisałem że ze mnie nie można szydzić ? No gdzie kurva to napisałem ?
Ty mi dziecka w brzuch nie wsadzaj.