Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Jasio niezalogowany
2 października 2024r. o 10:40
Prawda już Polskę dopadła. Po wizycie tego bufona u Zemana gdzie rasia w rąsię popijali sobie koniczki towarzysz Du-pa z towarzyszem Orbanem. Tylko Wasina brakowało.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasiu niezalogowany
2 października 2024r. o 13:23
~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Krasna Portulaka napisał(a): dobrze piszesz ...
tylko ja jednak troszkę inaczej patrzę na pewne sprawy i ...czekam...;D
ja jestem cierpliwy dlatego właśnie czekam...

Wiemy Janusz ,wiemy. Ty czekasz na zwycięstwo Putina na Ukrainie, komusza krew w tobie płynie.

Tymczasem w Rosji do końca 2028 roku nie będą prowadzone "spisy powszechne ludności". Tak się rozwiązuje problemy demograficzne, główka pracuje. Bo i po co takie spisy: wrogowie Ruskowo Naroda zaraz wykorzystają, prawda ? Głupi zachód by sto lat myślał i by nie wymyślił.
~~Ciemnopomarańczowy Wiąz niezalogowany
2 października 2024r. o 16:12
"Wojska rosyjskie, dzięki ulepszonej taktyce i większej sile ognia, w ostatnich miesiącach zajmują terytorium obwodu donieckiego z szybkością i agresją niespotykaną od inwazji na pełną skalę w 2022 r.” – pisze "The Washington Post".

ojej...pod jedną z ambasad ''pejsiastych'' wybuchły dwie bomby...;D
~~ niezalogowany
2 października 2024r. o 18:41
~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Krasna Portulaka napisał(a): dobrze piszesz ...
tylko ja jednak troszkę inaczej patrzę na pewne sprawy i ...czekam...;D
ja jestem cierpliwy dlatego właśnie czekam...

Wiemy Janusz ,wiemy. Ty czekasz na zwycięstwo Putina na Ukrainie, komusza krew w tobie płynie.

Aty wiejski głupku jakiej krwi jesteś? Bo to że jesteś patus to już wiemy .
~~Bandyta antek niezalogowany
2 października 2024r. o 19:51
Komisja macierewicza to stek bzdur
~~Antoni niezalogowany
2 października 2024r. o 20:08
Pozdrawiam serdecznie,
~~Ciemnopomarańczowy Wiąz niezalogowany
2 października 2024r. o 20:19
czarny chleb i czarna kawa...Romanowski...;D
hej -ho hej -ho -do pierdla się będzie szło...HAHAHAHAHAHA
~~strach się bać niezalogowany
2 października 2024r. o 20:49
Prezydent Komorowski miał 24 doradców i dawał radę ,Duda ma ponad 170 doradców i ciągle się ośmiesza ,na dodatek ostatnio przytulił następną sztukę na doradcę ,beznadziejną Beatkę Kępa , która nie załapała się do EP .pytanie co ona może doradzać ,jaką to ma niby wiedzę ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza