Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~pytanie 4 niezalogowany
1 października 2024r. o 19:40
~~osiem gwiazdek napisał(a): Duda balował z przyjaciółmi Putina. Oprócz Ficy, Orbana i Vucicia na imprezie silnie reprezentowani byli również czescy komuniści, populiści, prorosyjscy politycy i dezinformatorzy. Andrzej Duda na balu z przyjaciółmi Putina to najlepsze podsumowanie tej haniebnej prezydentury

Czy Andrzej Duda już wie co piszą Czesi ?

Přehlídka největších kurev a sviní
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Krasna Portulaka niezalogowany
1 października 2024r. o 19:43
~~pytanie 4 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~osiem gwiazdek napisał(a): Duda balował z przyjaciółmi Putina. Oprócz Ficy, Orbana i Vucicia na imprezie silnie reprezentowani byli również czescy komuniści, populiści, prorosyjscy politycy i dezinformatorzy. Andrzej Duda na balu z przyjaciółmi Putina to najlepsze podsumowanie tej haniebnej prezydentury

;D
~~Zszarzała Rudbekia niezalogowany
1 października 2024r. o 20:53
~~Krasna Portulaka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~osiem gwiazdek napisał(a): Duda balował z przyjaciółmi Putina. Oprócz Ficy, Orbana i Vucicia na imprezie silnie reprezentowani byli również czescy komuniści, populiści, prorosyjscy politycy i dezinformatorzy. Andrzej Duda na balu z przyjaciółmi Putina to najlepsze podsumowanie tej haniebnej prezydentury

;D

Jasio je stará opice, nevychovaná

~~Jasiu niezalogowany
2 października 2024r. o 5:35

Wczoraj minął rok od Marszu Miliona Serc ! Ależ to było wspaniałe i historyczne wręcz wydarzenie. Czy pamiętacie jeszcze te emocje, nadzieję, strach, wiarę i poczucie jedności? Ja pamiętam i wiem, że mimo upływu czasu, mimo kilku potknięć, mimo czasem gorszych dni i poczucia bezsilności względem PiSiej mafii … osiągnęliśmy OLBRZYMIE ZWYCIĘSTWO a obecnemu rządowi nie można również odmówić wielu sukcesów, o których tak łatwo zapomnieć i przyzwyczaić się do „dobrego”.

Premier Donald Tusk…to było jedynie marzenie ale jakże głośno o tym mówiliśmy i jakże mocno żeśmy wszyscy pracowali aby stało się rzeczywistością. Przez ponad 8 lat, media państwowe, ministerstwa i spółki skarbu państwa ciężko pracowały aby tego człowieka zniszczyć, poniżyć, obrzucić najgorszym błotem, zdyskredytować w oczach wszystkich Polaków i spełnić marzenie Kaczyńskiego o pozbyciu się Tuska z polityki. Ale to się zbokowi nie udało. Po ledwie roku … premier Tusk jest na szczycie zaufania do polityków i odwraca całe zło i niesprawiedliwość. MY odwracamy to zło i MY musimy być z siebie dumni kochani. Na pohybel kaczej sekcie.
2 października 2024r. o 5:47
dobrze piszesz ...
tylko ja jednak troszkę inaczej patrzę na pewne sprawy i ...czekam...;D
ja jestem cierpliwy dlatego właśnie czekam...
~~Lucjan niezalogowany
2 października 2024r. o 5:55
~~Krasna Portulaka napisał(a): dobrze piszesz ...
tylko ja jednak troszkę inaczej patrzę na pewne sprawy i ...czekam...;D
ja jestem cierpliwy dlatego właśnie czekam...

Wiemy Janusz ,wiemy. Ty czekasz na zwycięstwo Putina na Ukrainie, komusza krew w tobie płynie.
2 października 2024r. o 7:33
lepsza taka niż zdradziecka ''solidaruchowa''...;D
~~Wina słupa niezalogowany
2 października 2024r. o 9:56
~~Jasiu napisał(a):
Wczoraj minął rok od Marszu Miliona Serc ! Ależ to było wspaniałe i historyczne wręcz wydarzenie. Czy pamiętacie jeszcze te emocje, nadzieję, strach, wiarę i poczucie jedności? Ja pamiętam i wiem, że mimo upływu czasu, mimo kilku potknięć, mimo czasem gorszych dni i poczucia bezsilności względem PiSiej mafii … osiągnęliśmy OLBRZYMIE ZWYCIĘSTWO a obecnemu rządowi nie można również odmówić wielu sukcesów, o których tak łatwo zapomnieć i przyzwyczaić się do „dobrego”.

Premier Donald Tusk…to było jedynie marzenie ale jakże głośno o tym mówiliśmy i jakże mocno żeśmy wszyscy pracowali aby stało się rzeczywistością. Przez ponad 8 lat, media państwowe, ministerstwa i spółki skarbu państwa ciężko pracowały aby tego człowieka zniszczyć, poniżyć, obrzucić najgorszym błotem, zdyskredytować w oczach wszystkich Polaków i spełnić marzenie Kaczyńskiego o pozbyciu się Tuska z polityki. Ale to się zbokowi nie udało. Po ledwie roku … premier Tusk jest na szczycie zaufania do polityków i odwraca całe zło i niesprawiedliwość. MY odwracamy to zło i MY musimy być z siebie dumni kochani. Na pohybel kaczej sekcie.

Oddaliście hołd Niemcom i co z tego?
Polska gospodarka mdleje a uśmiechnięty leming udaje że jest dobrze, PO prezydenckich wyborach dopadnie nas prawda,okrutna
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza