Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
27 lutego 2025r. o 19:57
~~Srebrzystoczarna Cynia napisał(a): Poczekamy kto będzie zglebowany , jeszcze zapłaczesz za rządami PiSu , będziesz dymany
przez łgarza pochodzenia germańskiego, trzeba będzie kielnie z piwnicy wyciągnąć , a za podanie numeru telefonu , będziesz dozgonnie wdzięczny ,
zamiast na policję biegać

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
27 lutego 2025r. o 19:58
;D ;D
27 lutego 2025r. o 20:15
mam pytanie ...
dzisiaj miałem mało czasu na to czy owo ale to chyba dzisiaj piSSlamski oszust Pinokio miał się stawić przed komisją...
teraz szukam chociażby wzmianki o tym czy łajza pokazała się tak jak zapowiadała czy jak wcześniej ''zero'' w tym czasie był z wizytą w RUS-publice...
~~Paliowa Hortensja niezalogowany
27 lutego 2025r. o 20:30
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): mam pytanie ...
dzisiaj miałem mało czasu na to czy owo ale to chyba dzisiaj piSSlamski oszust Pinokio miał się stawić przed komisją...
teraz szukam chociażby wzmianki o tym czy łajza pokazała się tak jak zapowiadała czy jak wcześniej ''zero'' w tym czasie był z wizytą w RUS-publice...

Był w prokuraturze ale odmówił składania zeznań .
27 lutego 2025r. o 20:33
OKI...
dzięki ...;)
~~Srebrzystoczarna Cynia niezalogowany
27 lutego 2025r. o 21:07
Czy portal gdzie prowadzą obywatele spory , przekomarzania , różnią się poglądami na obecną sytuację polityczną powinien być cenzurowany…?
~~Jasiu niezalogowany
1 marca 2025r. o 19:25
Reakcja pisowców na haniebny atak Trumpa i Vance'a na Zelenskiego i Ukrainę to tysięczny dowód, że PiS to partia skupiająca w zasadniczej części polityków o mentalności targowiczan. Oni dla osobistego zysku sprzedadzą wszystko i wszystkich. Polskę, Polaków, wolność. Byle mogli bezkarnie kraść.
To są ludzie, z którymi nigdy nie dojdziemy do porozumienia, z którymi nigdy się nie pojednamy.
Nie wiem jak Wy (choć raczej wiem...), ale ja pojednania z pisowcami nie chcę. To kłóci się z moim rozumieniem elementarnej przyzwoitości. To są przestępcy, chciwcy, kłamcy i nienawistnicy. Pojednanie z nimi dla człowieka przyzwoitego jest niemożliwe.
~~młody demokrata niezalogowany
2 marca 2025r. o 15:23
Dwóch prostaków w Białym Domu chciało szantażem zabrać Ukrainie jej narodowe bogactwa.Trump popiera Putina, mówił o pokoju jak Hitler i Mołotow i straszył, ale prezydent Żeleński się nie ugiął. PiS i Duda haniebnie popierają Trumpa. Jestem dumny z Ukrainy, Unii i premiera Tuska.
Na pohybel staremu , szczerbatemu dziadowi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza