Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~przegrany wyborca PIS niezalogowany
18 marca 2025r. o 15:55
Na stronie internetowej Prokuratury Okręgowej w Warszawie ukazał się dzisiaj po południu protokół przesłuchania Barbary Skrzypek.
Teraz wiadomo dlaczego musiała umrzeć , i kto na jej śmierci skorzystał.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
18 marca 2025r. o 16:46
no to teraz przypomnę wam jeszcze jedno ...
pamiętacie przyjaciółkę żoliborskiej łajzy niejaką Jasię Gross? ...to ta co to pożyczyła kasiorę szczerbatemu mlaskaczowi a ten w ramach 'przyjaźnie ' osadził ja w pewnej spółeczce państwowej...

cdn bo moderacja na posterunku...;D
~~Granatowoszary Winobluszcz niezalogowany
18 marca 2025r. o 16:53
Prokuratura przekazała, że przyczyną śmierci Barbary Skrzypek był zawał. Oceniono to na podstawie sekcji zwłok. Dziadu ją nastraszył i zeszła.
~~skorn niezalogowany
19 marca 2025r. o 3:58
Spotkałem wczoraj sąsiadkę, zagorzałą PiSiorkę.
Po zwykłych grzecznościach zeszło na politykę.
Słyszał pan? Zamordowali tą Skrzypek!
-Kto?
Bodnar z Wrzosek!
-Jak ją zabili?
Nie wiem ale w Republice mówili!
-Co mówili?
Po przesłuchaniu zmarła!
-3 dni po przesłuchaniu?
Nie tak mówili!
-A jak ?
Że zamordowali

Oni niestety są już straceni dla społeczeństwa. Przykre ale prawdziwe
~~Nie żałuj Pawełek niezalogowany
19 marca 2025r. o 4:05
~~skorn napisał(a): Spotkałem wczoraj sąsiadkę, zagorzałą PiSiorkę.
Po zwykłych grzecznościach zeszło na politykę.
Słyszał pan? Zamordowali tą Skrzypek!
-Kto?
Bodnar z Wrzosek!
-Jak ją zabili?
Nie wiem ale w Republice mówili!
-Co mówili?
Po przesłuchaniu zmarła!
-3 dni po przesłuchaniu?
Nie tak mówili!
-A jak ?
Że zamordowali

Oni niestety są już straceni dla społeczeństwa. Przykre ale prawdziwe

To żadna strata. To ulga dla ludzkości.
~~wina Tuska niezalogowany
19 marca 2025r. o 6:49
--KADRY PIS --
Oszust Tomasz J., który uwiódł posłankę PiS Iwonę Arent i przeniknął do grona polityków PiS wysokiego szczebla, swoje kontakty z nimi — często w sytuacjach przy alkoholu — nagrywał telefonem lub mikro kamerą, którą wpinał w klapę marynarki. Człowiek po sześciu klasach szkoły podstawowej i kursie na elektromontera, załatwiał przy ich udziale prywatne interesy . Podawał się raz za agenta CBA, innym za funkcjonariusza ABW, a w jeszcze innych przypadkach za współpracownika bądź to posłanki Arent, bądź samego premiera Mateusza Morawieckiego.
~~Jasio niezalogowany
19 marca 2025r. o 7:11
''Karol Nawrocki to Tadeusz Batyr. W PiS zawrzało
Jak się jednak okazuje, w szeregach PiS nie wszyscy są wielkimi fanami Karola Nawrockiego. Jeden z posłów Prawa i Sprawiedliwości, który pragnął zachować anonimowość przyznał, że wyniki wyborów prezydenckich mogą być dla partii kubłem zimnej wody.

– Mam coraz większe wątpliwości. To może być katastrofa w maju. Wpadliśmy w jakiś poważny poślizg i nie potrafimy z niego wyjść – przyznał.''
Co za du/n.ie ci pisowcy.
Niech zmienią tego dupka na chociażby Kidawę -Błońską.
~~Ciemnopomarańczowy Żółwik niezalogowany
19 marca 2025r. o 16:25
~~Granatowoszary Winobluszcz napisał(a): Prokuratura przekazała, że przyczyną śmierci Barbary Skrzypek był zawał. Oceniono to na podstawie sekcji zwłok. Dziadu ją nastraszył i zeszła.

Czyli Kaczyński, wiedząc że – rzekomo jego przyjaciółka – pani Basia źle się czuje, nie zrobił z tym nic, by dzień później po jej śmierci tańczyć na jej trumnie i wspólnie z innymi gnidami rozpowiadać kłamstwa, że została zamordowana przez Giertycha i Wrzosek ?

TYCH SOCJOPATYCZNYCH SYNÓW NALEŻY ZDELEGALIZOWAĆ!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza