Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Jurek niezalogowany
18 marca 2025r. o 7:37
Ja nic nie sugeruję, ale nie żyją:

- Barbara Bilda
- Lech Kaczyński - po rozmowie z bratem
- Andrzej Lepper
- W "seksaferze" na Podkarpaciu, trzech świadków
- Barbara Skrzypek - po rozmowie z Kaczyńskim

Redaktor Tomasz Piątek pyta;
,,Panie Jarosławie Kaczyński , czy to prawda, że pan ma (lub miał) klucz do mieszkania Barbary Skrzypek?
Rzecz jasna, nie sugeruję, że coś pana łączy z jej śmiercią. I wcale nie podejrzewam, że usuwał pan dowody swojej winy z jej mieszkania. Wcale.''

Na razie odpowiedzi brak!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Felicjan niezalogowany
18 marca 2025r. o 7:42
Duda uwalił ustawę kierując ją do TK co oznacza, że dalej będziemy sponsorować wczasy zbiega Romanowskiego w Budapeszcie. Czy Wy jak nie przyjedziecie do pracy to dostaniecie wynagrodzenie?. Dzięki Dudzie uciekinier dalej będzie pobierać państwową kasę.
~~Rdzawobrązowa Choina niezalogowany
18 marca 2025r. o 8:03
~~ napisał(a): No i folia aluminiowa zaorana na cacy. ;]
Tak się gasi frajerstwo. ;]

Gdybym był tak pusty jak Ty anonimie
, może poczułbym się zaorany , lecz z kim mam pisać .?
z człowiekiem który nie odpowiada rzeczowo, tylko wyszukuje przykładów uciekając od odpowiedzi,
w dalszym ciągu insynuuje…
Co mnie interesują inni , zwracam się do ciebie bezpośrednio , więc kultura wymaga odpowiedzi
bezpośredniej na zadane pytanie .
I tak wygląda zaoranie
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
18 marca 2025r. o 8:41
rozumiem...byłeś ''folią'' teraz ''choiną''...;D
teraz wylewasz tu swoje żale że się nie odpowiada się na pytania więc dlaczego ty sam nie odpowiadasz?

Zgłoś do moderacjiOdpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
1 godz. 44 min. temu
~~Folia aluminiowa napisał(a): Przecież ten dewiant z poddasza potrafi tylko insynuować jak nakazuje TVN24

ty pajacu mi tu nie ''dewiantuj'' bo co powiesz o frajerze wyzywającym innych publicznie od ''parów '' i ''ciot''?
czy tym samym Lucjanka określisz ''dewiantem''?
myślę że nie wystarczy ci do tego ''jaj''...;D

podałem ci powyżej przykład ''kultury'' tego oszusta i łgarza tarczyńskiego...
tak ''kultura '' ci pasuje?
''kultura'' tego frajera z Ocic ci pasuje?
napisz ''choino'' czy kimkolwiek za chwilę będziesz...hahaha

~~ niezalogowany
18 marca 2025r. o 9:40
No i folia aluminiowa + choina zaorana na cacy. ;]
Tak się gasi frajerstwo. ;]
~~Bres niezalogowany
18 marca 2025r. o 9:47
Czlowiek podobno pochodzi od malpy. Ja dodam : i od swini. Glownie ci od gender, zielonego ladu, paktu imigracyjnego, faszysci, komunisci, hitlerowcy, ...
~~Rdzawobrązowa Choina niezalogowany
18 marca 2025r. o 10:28
~~Bres napisał(a): Czlowiek podobno pochodzi od malpy. Ja dodam : i od swini. Glownie ci od gender, zielonego ladu, paktu imigracyjnego, faszysci, komunisci, hitlerowcy, ...

I PISOWCY.
~~Blond Cebulica niezalogowany
18 marca 2025r. o 11:12
~~Rdzawobrązowa Choina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bres napisał(a): Czlowiek podobno pochodzi od malpy. Ja dodam : i od swini. Glownie ci od gender, zielonego ladu, paktu imigracyjnego, faszysci, komunisci, hitlerowcy, ...

I PISOWCY.

Pisowcy pochodzą tylko od małpy ,nie obrażajcie świnek !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza