Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

22745
oprych
25 marca 2025r. o 16:29
Jeszcze nigdy się tak nie urobiłem przy gnoju, jak u ciebie w salonie.
Sprzątaj czasami.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasiu niezalogowany
26 marca 2025r. o 8:20
Paweł Szopa bardzo mocno współpracuje ze służbami. — Wszystko na to wskazuje, że pan Szopa wysypał też premiera Mateusza Morawieckiego — będzie się działo.
~~Jurek niezalogowany
28 marca 2025r. o 5:56
"Nigdy nie miałem okazji by oklaskiwać Donalda Trumpa" - Jarosław Kaczyński
Alzheimer robi swoje.Demencja starcza tego z metra ciętego poraża ,teraz mnie nie dziwi że go wszędzie goryle wożą ,bo by ułom nawet do swojego domu nie trafił .
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
28 marca 2025r. o 6:10
''Obecnie prowadzone jest w sprawie Dariusza M. postępowanie przygotowawcze, a więc postępowanie przed prokuratorem. To nie jest jeszcze "proces", a więc postępowanie przed sądem. Aby był proces, musi być najpierw akt oskarżenia – przypomniał w rozmowie z naTemat.pl prok. Przemysław Nowak.

– Niestety nie jestem panu w stanie powiedzieć, czy i kiedy będzie akt oskarżenia, tym bardziej kiedy zacznie się proces i ile potrwa. Nie ma tu żadnych sztywnych terminów. Mogę jedynie wskazać, iż śledztwo w tym wątku jest zaawansowane dowodowo, więc jest to raczej kwestia miesięcy niż lat – dodał prok. Nowak.''

powiadasz pan że to kwestia miesięcy?
czyli za tydzień czy za miesiąc można przewidywać że ten złodziej ''zachoruje'' i nie będzie żadnej możliwości leczenia oprócz wolnościowego w związku z tym zostanie wypuszczony...
a później uda się ''na leczenie'' do Orbana ....bo sąd ''zapomni '' mu zabrać paszport...:D
~~Ciemnogranatowy Rokitnik niezalogowany
28 marca 2025r. o 14:50
Janusz ,komu teraz jest potrzebny paszport
do Gujany na dowód lecisz (ameryka południowa)
~~Izabelowa Pietruszka niezalogowany
28 marca 2025r. o 16:22
Yankes myśli, że by dostać sie do Węgier trzeba mieć paszport hahahaha.
~~klucznick niezalogowany
29 marca 2025r. o 6:19
Przeczytałem, że Duda chce być Premierem w przyszłym Rządzie PiS+ Konfederacja
Czyli Mentzen/Nawrocki Prezydentem ,Duda Premierem
-Kaczyński jeszcze żyje i dyryguje.
Obudźcie mnie poproszę.
Żebym nie mówił, że Polska, w wystarczającej części, to kraj głupków i idi*otów. Średni iq wśród Polaków wynosi 98%. Na 40 krajów, w których przeprowadzono badania Polska zajęła 38 miejsce. Może to o czymś świadczy?
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
29 marca 2025r. o 6:29
~~Ciemnogranatowy Rokitnik napisał(a): Janusz ,komu teraz jest potrzebny paszport
do Gujany na dowód lecisz (ameryka południowa)

no właśnie ...
więc na ''wuja'' tu tyle wrzasku o biuro paszportowe w tym naszym grajdole?
a teraz jeszcze ''dofinansowanie' w postaci 50 tysięcy?

i jeszcze jedno...skoro paszporty nie są takie ważne to dlaczego sądy zabierają paszporty? ;D
bo w takich przypadkach mają taką samą ''wartość'' jak książeczka zbowidowska...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza