Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Przekrwiony Lędźwian niezalogowany
3 kwietnia 2025r. o 17:04
~~Jurek and Jurek napisał(a): Do mądrych i świadomych przyjaciół z PiS.

Dlaczego zagłosuję na Karola Nawrockiego.

Po pierwsze, kandydat Nawrocki jest bezpartyjny, jest tak bezpartyjny, jak Kaczyński jest wysoki, Macierewicz zrównoważony a Błaszczak inteligentny.

Po drugie, współżycie z uczennicą pierwszej klasy liceum jest normą a nie zboczeniem?

Po trzecie, zachodzenie w ciąże w wieku 16 lat i wychowywanie dziecka, jest przejawem odpowiedzialności i wylewającej się z kobiety katolickiej miłości bliźniego.

Po czwarte, ja się zgadzam, żeby pierwszym obywatelem mojej Ojczyzny był alfons. Polska jest kobietą i musi być rządzona twardą ręką - Polska do garów!

Po piąte, życzę sobie aby pierwszym obywatelem Polski - mojej Ojczyzny, za którą Polacy przelewali krew w powstaniach i wojnach, był stręczyciel kobiet, alfons, kupler, naganiacz, rajfur, sutener z Sopockich bramek. To zaszczyt dla Polaków.

Po szóste, Nawrocki to kwintesencja zjednoczonej prawicy, dowód wewnętrznej siły w pis i efekt niedoścignionego geniuszu i strategii, mesjasza z Żoliborza.

Po siódme, podłością jest pytanie Nawrockiego o sprawy dotyczące uchodźców, jedyne pytanie jakie powinno interesować dziennikarzy, to ilu uchodźców z Afryki uniósłby na klatę?

Po ósme, Nawrocki, to człowiek honoru z głową biznesmen. Nie sposób nie podkreślić, że nasz Karol, trudnił się organizowaniem prostytutek dla gości Grand Hotelu w Sopocie, ale jest przeciwnikiem aborcji, co wcale się nie kłóci.

Po dziewiąte, Pan Karol uniewinni dobrych i uczciwych, polityków PiS, a powsadza tych złych z innych partii, bo według Bożego prawa "co było a nie jest nie pisze się w rejestr", i xuy..

Po dziesiąte, Karol Nawrocki na Prezydenta, Tadeusz Batyr na Premiera!.

Ku chwale Ojczyzny.

A ja życzę sobie żeby prezydentem był CZASKOWSKI - NACZELNY KŁAMCA I ŁGAŻ, PODNUŻEK RYŻEGO TUSKA I PUTINA. KTOŚ KTO CO CHWILĘ ZAPRZECZA SAM SOBIE, POLSKI MAJĄTEK MA W TYŁKU BO LICZY SIĘ INTERES NIEMIEC I FRANCJI ! A I WSZĘDZIE BYLI INŻYNIEROWIE Z AFRYKI I WZBOGACALI NASZĄ SPOŁECZNOŚĆ LGBTQPLUSRTVAGD ! I JESZCZE, ŻEBY WSZYSTKIE KOŚCIOŁY ZAMIENIŁ W MECZETY ! I ŻEBY DZIĘKU NIEMU KAŻDY ZNAŁ FRANCUSKI, JADŁ ŻABY I CHODZIŁ UŚMIECHNIĘTY, POMIMO TEGO, ŻE W SKLEPACH JEST DROŻEJ NIŻ ZA PISU, DZIĘKUJĘ !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciepły Wacek niezalogowany
3 kwietnia 2025r. o 17:27
~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek and Jurek napisał(a): Do mądrych i świadomych przyjaciół z PiS.

Po pierwsze, kandydat Nawrocki jest bezpartyjny, jest tak bezpartyjny, jak Kaczyński jest wysoki, Macierewicz zrównoważony a Błaszczak inteligentny.

Po drugie, współżycie z uczennicą pierwszej klasy liceum jest normą a nie zboczeniem?

Po trzecie, zachodzenie w ciąże w wieku 16 lat i wychowywanie dziecka, jest przejawem odpowiedzialności i wylewającej się z kobiety katolickiej miłości bliźniego.

Po czwarte, ja się zgadzam, żeby pierwszym obywatelem mojej Ojczyzny był alfons. Polska jest kobietą i musi być rządzona twardą ręką - Polska do garów!

Po piąte, życzę sobie aby pierwszym obywatelem Polski - mojej Ojczyzny, za którą Polacy przelewali krew w powstaniach i wojnach, był stręczyciel kobiet, alfons, kupler, naganiacz, rajfur, sutener z Sopockich bramek. To zaszczyt dla Polaków.

Po szóste, Nawrocki to kwintesencja zjednoczonej prawicy, dowód wewnętrznej siły w pis i efekt niedoścignionego geniuszu i strategii, mesjasza z Żoliborza.

Po siódme, podłością jest pytanie Nawrockiego o sprawy dotyczące uchodźców, jedyne pytanie jakie powinno interesować dziennikarzy, to ilu uchodźców z Afryki uniósłby na klatę?

Po ósme, Nawrocki, to człowiek honoru z głową biznesmen. Nie sposób nie podkreślić, że nasz Karol, trudnił się organizowaniem prostytutek dla gości Grand Hotelu w Sopocie, ale jest przeciwnikiem aborcji, co wcale się nie kłóci.

Po dziewiąte, Pan Karol uniewinni dobrych i uczciwych, polityków PiS, a powsadza tych złych z innych partii, bo według Bożego prawa "co było a nie jest nie pisze się w rejestr", i xuy..

Ku chwale Ojczyzny.

A ja życzę sobie żeby prezydentem był CZASKOWSKI - NACZELNY KŁAMCA I ŁGAŻ, PODNUŻEK RYŻEGO TUSKA I PUTINA. KTOŚ KTO CO CHWILĘ ZAPRZECZA SAM SOBIE, POLSKI MAJĄTEK MA W TYŁKU BO LICZY SIĘ INTERES NIEMIEC I FRANCJI ! A I WSZĘDZIE BYLI INŻYNIEROWIE Z AFRYKI I WZBOGACALI NASZĄ SPOŁECZNOŚĆ LGBTQPLUSRTVAGD ! I JESZCZE, ŻEBY WSZYSTKIE KOŚCIOŁY ZAMIENIŁ W MECZETY ! I ŻEBY DZIĘKU NIEMU KAŻDY ZNAŁ FRANCUSKI, JADŁ ŻABY I CHODZIŁ UŚMIECHNIĘTY, POMIMO TEGO, ŻE W SKLEPACH JEST DROŻEJ NIŻ ZA PISU, DZIĘKUJĘ !

~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek and Jurek napisał(a): Do mądrych i świadomych przyjaciół z PiS.

Ku chwale Ojczyzny.

Ale chłopie, pie.....sz!!! Pomyśl zanim zaczniesz coś pisać!!! Rozumna ludzka istota powinna posłuchać prawej i lewej strony i sam dojść do prawdy (nie sugerować się propagandą)!!!
~~Bracia Rosjanie niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 5:34
Ruscy i białoruscy hakerzy atakują serwery Platformy Obywatelskiej.
Nie atakują serwerów PiS, ani serwerów Konfederacji.Nie ma takiej potrzeby. Swoich nie będą atakować przecież, a PiS i Konfa raportują na bieżąco.
Tego nie trzeba tłumaczyć, to tłumaczy się samo.
Gdyby ktoś zagubiony nie wiedział dotąd na kogo głosować 18 maja i 1 czerwca, to teraz już wie. Tylko Rafał !
~~Lucjan niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 14:33
Mąż reasumpcji Witek już 4 rok leży na Legnickim OIOMie, a pacjenci umierają na korytarzu.
~~Jurek niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 6:04
Jarosławie K., Polacy mają dość oglądania w telewizji twojej wykrzywionej
nienawiścią facjaty i słuchania starczego, sklerotycznego bełkotu.
Czas do piekła razem z Rydzykiem, Macierewiczem i kilkoma innymi
kipiącym z nienawiści do Polaków staruchami, już czas.
~~Szarawozielony Sit niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 6:27
~~Bracia Rosjanie napisał(a): Ruscy i białoruscy hakerzy atakują serwery Platformy Obywatelskiej.
Nie atakują serwerów PiS, ani serwerów Konfederacji.Nie ma takiej potrzeby. Swoich nie będą atakować przecież, a PiS i Konfa raportują na bieżąco.
Gdyby ktoś zagubiony nie wiedział dotąd na kogo głosować 18 maja i 1 czerwca, to teraz już wie. Tylko Rafał !

Hehehehe :)
Nie słyszałem ostatnio głupszej rzeczy :)
Ruskie hakery atakują serwery PO :)
Nie infrastrukturę krytyczną (wodociągi, kolej, lotniska itd) tylko serwery partii politycznej :)
Czego to już te oszołomy nie wymyślą.
~~hehe niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 7:57
~~Jurek napisał(a): Jarosławie K., Polacy mają dość oglądania w telewizji twojej wykrzywionej
nienawiścią facjaty i słuchania starczego, sklerotycznego bełkotu.
Czas do piekła razem z Rydzykiem, Macierewiczem i kilkoma innymi
kipiącym z nienawiści do Polaków staruchami, już czas.

Mów mi Najjaśniejszy Panie, hehe
~~bazyliszek niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 8:34
~~Szarawozielony Sit napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bracia Rosjanie napisał(a): Ruscy i białoruscy hakerzy atakują serwery Platformy Obywatelskiej.

Hehehehe :)
Nie słyszałem ostatnio głupszej rzeczy :)
Ruskie hakery atakują serwery PO :)
Nie infrastrukturę krytyczną (wodociągi, kolej, lotniska itd) tylko serwery partii politycznej :)
Czego to już te oszołomy nie wymyślą.

Jesteś tak mądry jak twój ojciec , szofer z ruskiej ciężarówki.
Gdy Kacapy zdalnie wyłączą wodociągi , zatrzymają pociągi itd , to ktoś to za niedługo z powrotem włączy .
Ale jak zachachmęcą podczas kampanii wyborczej , to prezydentem zostanie przyjaciel Putina , Mentzen albo Nowogrodzki . A wtedy to już oficjalnie będziemy mieli Rosję u siebie .
Zrozumiałeś 1/2główku czy trzeba jaśniej ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia do Marszałka
REKLAMA Nowe domy!