Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia od Roberta Kropiwnickiego
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Lucjan niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 13:02
Ja ich wszystkich kocham.
Tylko nie zniosę kiedy mi córkę zgwałci nie Polak -katolik tylko jakiś afrykański czy pakistański ''dźińdźinier''
A Buk? Tak jak niby kule nosi tak nosi i plemniki. Ja to nawet zakazałem chodzić córkom na baseny bo to wiadomo co w niej pływa? A wiadomo czy tam wcześniej nie pływał jakiś Żyd?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 14:17
w sensie pejsiasty?..;D
~~Szarobrązowa Jeżyna niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 14:23
~~Lucjan napisał(a): Mąż reasumpcji Witek już 4 rok leży na Legnickim OIOMie, a pacjenci umierają na korytarzu.

z Ciebie Lucek tylko nie doinformowany ,
przestań bzdety pisać
~~Lucjan niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 14:39
Jak to nie? Powiesiłem se na płocie przecież plakacik z neofaszystą Karolem.
Bo ja go lubię. Ja życie bym za niego oddał.
Sieg!!! Sieg!! Sieg!!!
~~Szarobrązowa Jeżyna niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 14:42
kogo tu obchodzi ,kogo lubisz i co byś oddał
~~siostra Bożenka niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 14:43
~~Lucjan napisał(a): Jak to nie? Powiesiłem se na płocie przecież plakacik z neofaszystą Karolem.
Bo ja go lubię. Ja życie bym za niego oddał.
Sieg!!! Sieg!! Sieg!!!

Mam nadzieję że plakacik wisi wysoko , coby przyszłego prezydenta psy nie oszczały .
~~Lucjan niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 16:10
Obawiałem się tego więc go zalaminowałem. Nie będzie tu byle kundel szczał na mojego idola.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 21:28
''Śmierć seniora rodu Romanowskich jest wielkim ciosem dla całej rodziny. Jeszcze kilka miesięcy temu ojciec posła PiS cieszył się dobrym zdrowiem. Afera z synem zupełnie go załamała. Mieszkańcy Skrwilna nie mają wątpliwości, że syn powinien pojawić się na pogrzebie. Czy posiadający azyl polityczny na Węgrzech Marcin Romanowski przyjedzie pożegnać tatę?''

oj tam...dostanie ''żelazny glejt'' od piSSowskiego aparatczyka Ażeja jak zbrodniarz Netanjahu i przyjedzie...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza