Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~ niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 19:37
''Chorosińska z PiS chciała wbić szpilę Tuskowi. Poszło o zdjęcie z wnukami
"To, co możemy ofiarować dzieciom i wnukom, to przede wszystkim nasz czas"; "Ekstra dziadek"; "Doborowe towarzystwo na weekend" – czytamy w komentarzach. Nie zabrakło jednak mniej przychylnych komentarzy.

Na wpis premiera zareagowała bowiem m.in. wspomniana Dominika Chorosińska. Trudno jednak powiedzieć, co polityczka miała na myśli, zostawiając komentarz o takiej treści. Wydaje się, że nie wiedzą tego również inni użytkownicy X.

"Sobotę to raczej dzieci spędzają w przytulnych domach z rodzicami…" – podsumowała zdjęcie szefa rządu posłanka PiS. ''
A z którym tatusiem spędzać będzie twoje dziecko w soboty. Z tym biologicznym?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Skorn niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 4:09
List do Jarosława Kaczyńskiego

Drogi Jarku!

Dzisiaj miałem spotkanie z trzema tysiącami internautów i podczas tego spotkania zrozumieliśmy co tak naprawdę się stało 2 kwietnia 2025 roku na mównicy sejmowej.

Bo to nie jest ważne, że stałeś jak śmiesznie podskakujący dzieciak i to bez znaczenia, że między nami jest różnica wzrostu.

To nie jest ważne, że kazałem ci mówić do siebie wuju, a ciebie zatkało.

To nawet nie jest ważne, żeście mnie znieważali krzycząc „morderca” i pokazaliście tym samym zachowanie żuli.

Ważne jest coś innego. Ważne jest to, że ukazała się twoja całkowita bezsilność.
Miałem zaszczyt i honor w imieniu tych, którzy na mnie głosowali, w imieniu tych którzy głosowali na KO i na całą Koalicję 15 października pokazać ci, że nie możesz wchodzić na mównicę bez trybu, że musisz się słuchać prowadzącego obrady, że w obecnej Polsce nie jesteś żadnym dyktatorem tylko że jesteś zwykłym obywatelem.
Twoja bezradność, bezsilność, niemoc i brak sprawczości okazała się przed oczyma milionów Polaków i to jej ukazanie spowodowało, że straciłeś dzisiaj 5 punktów sondażowych dla swego kandydata, co oznacza dla was katastrofę.

Myśmy 8 lat czekali w bezsilności patrząc jak niszczysz nasz kraj. Patrzyliśmy bezsilnie jak kradniecie, jak rozwalacie kompromis aborcyjny haniebnym wyrokiem Trybunału Julii Przyłębskiej, jak doprowadzacie do tysięcy zgonów w epidemii, jak ośmieszacie nas na świecie, jak matołów robicie dyrektorami i prezesami ważnych instytucji, jak niszczycie ład konstytucyjny, jak przejmujecie prokuraturę i sądy, jak prześladujecie przeciwników politycznych, jak kłamiecie o Smoleńsku, jak zamieniacie TVP w maszynę hejtu i nienawiści. I jeszcze na wiele innych rzeczy bezsilnie patrzyliśmy.
A teraz ty bezsilnie waliłeś rączką w pulpit, bo nie mogłeś bez trybu wejść na mównicę i nie możesz powstrzymać śledztwa, które cię przeraża.

To był wielki honor w imieniu milionów Polaków obnażyć twoją bezsilność Jarku. Właśnie po to Polacy wybrali mnie do Sejmu RP.
I wiedz że nigdy nie pozwolimy abyś odzyskał siłę. Nigdy.

Roman Giertych
Twój „Wuj”.
~~8 gwiazdek niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 7:19
~~Skorn napisał(a): List do Jarosława Kaczyńskiego

Drogi Jarku!

Dzisiaj miałem spotkanie z trzema tysiącami internautów i podczas tego spotkania zrozumieliśmy co tak naprawdę się stało 2 kwietnia 2025 roku na mównicy sejmowej.

Bo to nie jest ważne, że stałeś jak śmiesznie podskakujący dzieciak i to bez znaczenia, że między nami jest różnica wzrostu.

To nie jest ważne, że kazałem ci mówić do siebie wuju, a ciebie zatkało.

To nawet nie jest ważne, żeście mnie znieważali krzycząc „morderca” i pokazaliście tym samym zachowanie żuli.

Ważne jest coś innego. Ważne jest to, że ukazała się twoja całkowita bezsilność.
Miałem zaszczyt i honor w imieniu tych, którzy na mnie głosowali, w imieniu tych którzy głosowali na KO i na całą Koalicję 15 października pokazać ci, że nie możesz wchodzić na mównicę bez trybu, że musisz się słuchać prowadzącego obrady, że w obecnej Polsce nie jesteś żadnym dyktatorem tylko że jesteś zwykłym obywatelem.
Twoja bezradność, bezsilność, niemoc i brak sprawczości okazała się przed oczyma milionów Polaków i to jej ukazanie spowodowało, że straciłeś dzisiaj 5 punktów sondażowych dla swego kandydata, co oznacza dla was katastrofę.

Myśmy 8 lat czekali w bezsilności patrząc jak niszczysz nasz kraj. Patrzyliśmy bezsilnie jak kradniecie, jak rozwalacie kompromis aborcyjny haniebnym wyrokiem Trybunału Julii Przyłębskiej, jak doprowadzacie do tysięcy zgonów w epidemii, jak ośmieszacie nas na świecie, jak matołów robicie dyrektorami i prezesami ważnych instytucji, jak niszczycie ład konstytucyjny, jak przejmujecie prokuraturę i sądy, jak prześladujecie przeciwników politycznych, jak kłamiecie o Smoleńsku, jak zamieniacie TVP w maszynę hejtu i nienawiści. I jeszcze na wiele innych rzeczy bezsilnie patrzyliśmy.
A teraz ty bezsilnie waliłeś rączką w pulpit, bo nie mogłeś bez trybu wejść na mównicę i nie możesz powstrzymać śledztwa, które cię przeraża.

To był wielki honor w imieniu milionów Polaków obnażyć twoją bezsilność Jarku. Właśnie po to Polacy wybrali mnie do Sejmu RP.
I wiedz że nigdy nie pozwolimy abyś odzyskał siłę. Nigdy.

Roman Giertych
Twój „Wuj”.

Mów mi Wuju stary xuju !
~~Bomba nuklearno ekonomiczna niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 15:22
Putin postawił Trumpowi zadanie wycofać wojska amerykańskie z Europy Wschodniej.
~~Bohater Rosji niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 16:33
~~Bomba nuklearno ekonomiczna napisał(a): Putin postawił Trumpowi zadanie wycofać wojska amerykańskie z Europy Wschodniej.

Czy Kaczyński i Putin postawią Trampowi pomnik ?
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 19:48
'' Zdaniem prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego, w kraju "likwidowana jest demokracja", przez co Polska jest "dużo bliżej Białorusi i Moskwy".

wiadomo ...Karczu wychwalał Łukaszenkę mkkwacz miał nasiadówki w Wasinem...
Mo-RADZIECKI senior wychwalał ''matuszkę Rasiję'' i chciał z nią współpracować...

wot tawariszczi ...;D

ot ''druzja'' ;D
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 6:18
Zły dzień dla PiS:
- 50 pisowców jak nie przeprosi mecenasa Giertycha, to po skazaniu nie wystartuje w przyszłych wyborach, a jak przeprosi, to Kaczyński nie wpisze ich na listy.
- Nowogrodzki jak nie przyjedzie do Końskich, to przegra, a jak przyjedzie, to... przegra
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 6:43
~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Zły dzień dla PiS:
- 50 pisowców jak nie przeprosi mecenasa Giertycha, to po skazaniu nie wystartuje w przyszłych wyborach, a jak przeprosi, to Kaczyński nie wpisze ich na listy.
- Nowogrodzki jak nie przyjedzie do Końskich, to przegra, a jak przyjedzie, to... przegra

dobrze piszesz Jurgen ...
bardzo dobrze...;D

widzisz że jak się chce to można pisać zarówno zgodnie z interesami Polaków i na polskiej klawiaturze bez tych wszystkich ''umlautów''...;D
tak trzymaj ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Życzenia od Roberta Kropiwnickiego