~~ napisał(a): A weto? Pożyczę wam taczkę i do dzieła. Możecie się wykazać .
~~ napisał(a): Proszę vet o interwencję u tych ludzi, zróbcie zrzutę, wykonajcie im nową drogę dojazdową. Myślę, że jak każdy z was dał by po 400zł to fajną drogę można by już było wykonać.
To co, będzie ta pomoc?
~~ napisał(a): Proszę vet o interwencję u tych ludzi, zróbcie zrzutę, wykonajcie im nową drogę dojazdową. Myślę, że jak każdy z was dał by po 400zł to fajną drogę można by już było wykonać.
To co, będzie ta pomoc?
~~ napisał(a):~~ napisał(a): Proszę vet o interwencję u tych ludzi, zróbcie zrzutę, wykonajcie im nową drogę dojazdową. Myślę, że jak każdy z was dał by po 400zł to fajną drogę można by już było wykonać.
To co, będzie ta pomoc?
Słuchaj człowieczku ,Gmina wywozi właśnie z drogi obok posesji tych Państwa setki ton frezowiny która idzie nie wiadomo gdzie ,właśnie widać jak władze dbają o swoich mieszkańców.PS. W Nowogrodźcu działa stowarzyszenie Nowogrodzieckie Towarzystwo Gospodarcze którego współzałożycielem był burmistrz i obecnie dotowane jest z Budżetu Gminy może oni dali by po 500 zł od członka ?Weto utrzymuje się tylko z dobrowolnych składek nie liczy na dotację z Gminy.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a): Proszę vet o interwencję u tych ludzi, zróbcie zrzutę, wykonajcie im nową drogę dojazdową. Myślę, że jak każdy z was dał by po 400zł to fajną drogę można by już było wykonać.
To co, będzie ta pomoc?
Słuchaj człowieczku ,Gmina wywozi właśnie z drogi obok posesji tych Państwa setki ton frezowiny która idzie nie wiadomo gdzie ,właśnie widać jak władze dbają o swoich mieszkańców.PS. W Nowogrodźcu działa stowarzyszenie Nowogrodzieckie Towarzystwo Gospodarcze którego współzałożycielem był burmistrz i obecnie dotowane jest z Budżetu Gminy może oni dali by po 500 zł od członka ?Weto utrzymuje się tylko z dobrowolnych składek nie liczy na dotację z Gminy.
A od siebie nie możecie coś zrobić? Od siebie dać kasę? Nie rozumiem tego, od sasiada tych ludzi chcecie aby za darmo użyczał swój teren, a jak wam piszę abyście coś od siebie też dali to podnosicie lament ....
Tak się wam przyglądam i jakoś nie mogę pojąć tej waszej logiki ...
~~3c napisał(a): Logika jest taka aby dowalić burmistrzowi3c