Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prokuratura wszczęła śledztwo
~~ niezalogowany
5 października 2017r. o 11:14
~~Do Veto napisał(a): Do VETO, kiedy weźmiecie się za porządek w tej gminie ,chodzi mi o śmieci segregowane ,Żona pojechała do Gminy ,po worki na odpady ,Ci w gminie twierdzą ,że worków nie mają ,przyjechali ci co odbierają śmieci ,żona pyta o worki oni też nie mają dzwoni do Sołtysa on też nie ma ,pytanie w jaki sposób segregować śmieci w Gminie Nowogrodziec .????

Jesteśmy jedyną gminą w powiecie, która ma dziwne zasady. Mamy segregować śmieci ,ale : nie odebrano ode mnie worków, worki ,które dostałem są bez stojaków, wielkogabarytowe należy gdzieś wozić (czym i dla czego) ? opłaty drogie. Tak myślę ,że radni przespali szczegóły, myślę ,że olano mieszkańców. To jest temat uciążliwy i ktoś się powinien nim zająć. Arogancja władzy i samego podmiotu ,który to wywozi jest wielka . Veto do roboty a śmieci pod urząd.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
5 października 2017r. o 12:40
~~ napisał(a):
~~Do Veto napisał(a): Do VETO, kiedy weźmiecie się za porządek w tej gminie ,chodzi mi o śmieci segregowane ,Żona pojechała do Gminy ,po worki na odpady ,Ci w gminie twierdzą ,że worków nie mają ,przyjechali ci co odbierają śmieci ,żona pyta o worki oni też nie mają dzwoni do Sołtysa on też nie ma ,pytanie w jaki sposób segregować śmieci w Gminie Nowogrodziec .????

Jesteśmy jedyną gminą w powiecie, która ma dziwne zasady. Mamy segregować śmieci ,ale : nie odebrano ode mnie worków, worki ,które dostałem są bez stojaków, wielkogabarytowe należy gdzieś wozić (czym i dla czego) ? opłaty drogie. Tak myślę ,że radni przespali szczegóły, myślę ,że olano mieszkańców. To jest temat uciążliwy i ktoś się powinien nim zająć. Arogancja władzy i samego podmiotu ,który to wywozi jest wielka . Veto do roboty a śmieci pod urząd.

Jesteśmy jedyną gminą która nie dba o mieszkańców tylko o kasę spółek z udziałem Gminy.
~~ niezalogowany
5 października 2017r. o 13:22
Nasze portfele oddaliśmy : Spółce gminnej "HYDROTECH" , spółce z powiatu lubańskiego oraz bolesławieckim urzędnikom. Brawo . Leją nas w d... skutecznie skłócają i dobrze się mają ...

~~ niezalogowany
5 października 2017r. o 13:30
~~ napisał(a): Nasze portfele oddaliśmy : Spółce gminnej "HYDROTECH" , spółce z powiatu lubańskiego oraz bolesławieckim urzędnikom. Brawo . Leją nas w d... skutecznie skłócają i dobrze się mają ...

To jaką politykę gospodarczą uprawia nasz burmistrz to przekonają się ludzie ,którzy mają starszych rodziców w domach jednorodzinnych jak zaczną dokonywać opłat komunalnych za rodziców bo ich na te wysokie opłaty nie stać. Wówczas przejrzą na oczy jaki to fenomen z tego burmistrza.
~~ niezalogowany
5 października 2017r. o 15:06
~~ napisał(a): Nasze portfele oddaliśmy : Spółce gminnej "HYDROTECH" , spółce z powiatu lubańskiego oraz bolesławieckim urzędnikom. Brawo . Leją nas w d... skutecznie skłócają i dobrze się mają ...

To jest prawda ceny usług Spółki Hydro-Tech z kosmosu , 100% droższe od prywatnych wykonawców .
~~ niezalogowany
5 października 2017r. o 15:11
~~ napisał(a): Jak zaczęli budować te kamienice, mój wujek zastanawiał się nad wzięciem udziału w przetargu. Zrezygnował, stwierdził, że za takie pieniądze nie da się UCZCIWIE tego wybudować.
Burmistrzu, szczoteczkę trzymaj zawsze przy sobie :)

Ten wpis bardzo mi się podoba ,jest odważny.
~~ niezalogowany
5 października 2017r. o 18:25
~~ napisał(a):
~~ napisał(a): Jak zaczęli budować te kamienice, mój wujek zastanawiał się nad wzięciem udziału w przetargu. Zrezygnował, stwierdził, że za takie pieniądze nie da się UCZCIWIE tego wybudować.

W tej sprawie ci co to prowadzą musieli by się wybić na niezależność i obiektywizm nie mówiąc fachowości. Nie wątpliwie kawały tynków spadały z sufitów, nie wątpliwie zmarnowane pieniądze, nie wątpliwie brak nadzoru nad budową i jej technologią Co na końcu robiła komisja odbioru technicznego ? Jak to Prokuratura po raz kolejny umorzy to ten kraj nie funkcjonuje w ogóle.
~~ niezalogowany
5 października 2017r. o 19:51
~~ napisał(a):

Chodzi ci o tą szczoteczkę?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.