~~Do Veto napisał(a): Do VETO, kiedy weźmiecie się za porządek w tej gminie ,chodzi mi o śmieci segregowane ,Żona pojechała do Gminy ,po worki na odpady ,Ci w gminie twierdzą ,że worków nie mają ,przyjechali ci co odbierają śmieci ,żona pyta o worki oni też nie mają dzwoni do Sołtysa on też nie ma ,pytanie w jaki sposób segregować śmieci w Gminie Nowogrodziec .????
~~ napisał(a):~~Do Veto napisał(a): Do VETO, kiedy weźmiecie się za porządek w tej gminie ,chodzi mi o śmieci segregowane ,Żona pojechała do Gminy ,po worki na odpady ,Ci w gminie twierdzą ,że worków nie mają ,przyjechali ci co odbierają śmieci ,żona pyta o worki oni też nie mają dzwoni do Sołtysa on też nie ma ,pytanie w jaki sposób segregować śmieci w Gminie Nowogrodziec .????
Jesteśmy jedyną gminą w powiecie, która ma dziwne zasady. Mamy segregować śmieci ,ale : nie odebrano ode mnie worków, worki ,które dostałem są bez stojaków, wielkogabarytowe należy gdzieś wozić (czym i dla czego) ? opłaty drogie. Tak myślę ,że radni przespali szczegóły, myślę ,że olano mieszkańców. To jest temat uciążliwy i ktoś się powinien nim zająć. Arogancja władzy i samego podmiotu ,który to wywozi jest wielka . Veto do roboty a śmieci pod urząd.
~~ napisał(a): Nasze portfele oddaliśmy : Spółce gminnej "HYDROTECH" , spółce z powiatu lubańskiego oraz bolesławieckim urzędnikom. Brawo . Leją nas w d... skutecznie skłócają i dobrze się mają ...
~~ napisał(a): Nasze portfele oddaliśmy : Spółce gminnej "HYDROTECH" , spółce z powiatu lubańskiego oraz bolesławieckim urzędnikom. Brawo . Leją nas w d... skutecznie skłócają i dobrze się mają ...
~~ napisał(a): Jak zaczęli budować te kamienice, mój wujek zastanawiał się nad wzięciem udziału w przetargu. Zrezygnował, stwierdził, że za takie pieniądze nie da się UCZCIWIE tego wybudować.
Burmistrzu, szczoteczkę trzymaj zawsze przy sobie :)
~~ napisał(a):~~ napisał(a): Jak zaczęli budować te kamienice, mój wujek zastanawiał się nad wzięciem udziału w przetargu. Zrezygnował, stwierdził, że za takie pieniądze nie da się UCZCIWIE tego wybudować.
Ten wpis bardzo mi się podoba ,jest odważny.
~~ napisał(a):~~ napisał(a): Jak zaczęli budować te kamienice, mój wujek zastanawiał się nad wzięciem udziału w przetargu. Zrezygnował, stwierdził, że za takie pieniądze nie da się UCZCIWIE tego wybudować.
Ten wpis bardzo mi się podoba ,jest odważny.