Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prokuratura wszczęła śledztwo
~~ niezalogowany
3 października 2017r. o 7:51
~~3c napisał(a): To będzie pozew zbiorowy w imieniu wszystkich Leszków?
Teraz napisaliście o co wam chodzi "przed wyborami dowiedzą

Taki właśnie jest stosunek obecnej władzy do społeczeństwa. Kpiny i poniżanie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
3 października 2017r. o 9:16
~~& napisał(a): Czytam te komentarze i sie zastanawiam...czy Wy, szanowni przedstawiciele Ve-to naprawde nie macie sobie nic do zarzucenia? Wypada pogratulowac tylko wysokiej samooceny, ktora sklania Was do straszenia innych sądami...a moze warto przyjrzec sie wlasnym dzialaniom? Cos mi sie wydaje ze powiedzenie o belce we wlasnym oku i źdble u bliźniego jest jak najbardziej adekwatne do sytuacji...

Bardzo mi się podobasz ,dzielnie pilnujesz koryta ,Co do straszenia Sądami to pytaj burmistrza ile złożył błahych pozwów .?
~~& niezalogowany
3 października 2017r. o 10:04
Nie pilnuje zadnego koryta. Z prostej przyczyny-nie jestem zwierzeciem...Mowie i pisze w swoim wlasnym imieniu.I nikt mnie nie przekona, ze Ve-to jest organizacją, ktora dba o interes wszystkich ludzi. Bo brakuje w tym dzialaniu obiektywizmu....
~~ciekawski niezalogowany
3 października 2017r. o 10:08
Panie Zbigniewie M.jak tam pana sprawa ? Zakończona ?
~~ niezalogowany
3 października 2017r. o 11:31
~~& napisał(a): Nie pilnuje zadnego koryta. Z prostej przyczyny-nie jestem zwierzeciem...Mowie i pisze w swoim wlasnym imieniu.I nikt mnie nie przekona, ze Ve-to jest organizacją, ktora dba o interes wszystkich ludzi. Bo brakuje w tym dzialaniu obiektywizmu....

Obiektywizm veto miał by polegać na akceptacji , wysokich kosztów ? niekompetencji? braku rozwoju gminy? braku wizji rozwoju gminy ? braku infrastruktury drogowej ? akceptacji tych wyborczych kawałeczków dróg ? Czyli każdy któremu coś się nie podoba to znaczy ,że jest z veto lub jest nieobiektywny ?
~~do& niezalogowany
4 października 2017r. o 22:42
~~& napisał(a): Nie pilnuje zadnego koryta. Z prostej przyczyny-nie jestem zwierzeciem...Mowie i pisze w swoim wlasnym imieniu.I nikt mnie nie przekona, ze Ve-to jest organizacją, ktora dba o interes wszystkich ludzi. Bo brakuje w tym dzialaniu obiektywizmu....

Tu chodzi o koryto nie takie z karmą ale, koryto gdzie czepie się kasiorkę z państwowej kasy.
~~~~ niezalogowany
5 października 2017r. o 10:10
~~do& napisał(a):

Tu chodzi o koryto nie takie z karmą ale, koryto gdzie czepie się kasiorkę z państwowej kasy.

Ten & to cwaniaczek który udaje bezstronnego a aż kipi z nienawiści do weto ,może to sam RR.???
~~Do Veto niezalogowany
5 października 2017r. o 10:28
Do VETO, kiedy weźmiecie się za porządek w tej gminie ,chodzi mi o śmieci segregowane ,Żona pojechała do Gminy ,po worki na odpady ,Ci w gminie twierdzą ,że worków nie mają ,przyjechali ci co odbierają śmieci ,żona pyta o worki oni też nie mają dzwoni do Sołtysa on też nie ma ,pytanie w jaki sposób segregować śmieci w Gminie Nowogrodziec .????
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.