~~3c napisał(a): To będzie pozew zbiorowy w imieniu wszystkich Leszków?
Teraz napisaliście o co wam chodzi "przed wyborami dowiedzą
~~& napisał(a): Czytam te komentarze i sie zastanawiam...czy Wy, szanowni przedstawiciele Ve-to naprawde nie macie sobie nic do zarzucenia? Wypada pogratulowac tylko wysokiej samooceny, ktora sklania Was do straszenia innych sądami...a moze warto przyjrzec sie wlasnym dzialaniom? Cos mi sie wydaje ze powiedzenie o belce we wlasnym oku i źdble u bliźniego jest jak najbardziej adekwatne do sytuacji...
~~& napisał(a): Nie pilnuje zadnego koryta. Z prostej przyczyny-nie jestem zwierzeciem...Mowie i pisze w swoim wlasnym imieniu.I nikt mnie nie przekona, ze Ve-to jest organizacją, ktora dba o interes wszystkich ludzi. Bo brakuje w tym dzialaniu obiektywizmu....
~~& napisał(a): Nie pilnuje zadnego koryta. Z prostej przyczyny-nie jestem zwierzeciem...Mowie i pisze w swoim wlasnym imieniu.I nikt mnie nie przekona, ze Ve-to jest organizacją, ktora dba o interes wszystkich ludzi. Bo brakuje w tym dzialaniu obiektywizmu....
~~do& napisał(a):~~& napisał(a): Nie pilnuje zadnego koryta. Z prostej przyczyny-nie jestem zwierzeciem...Mowie i pisze w swoim wlasnym imieniu.I nikt mnie nie przekona, ze Ve-to jest organizacją, ktora dba o interes wszystkich ludzi. Bo brakuje w tym dzialaniu obiektywizmu....
Tu chodzi o koryto nie takie z karmą ale, koryto gdzie czepie się kasiorkę z państwowej kasy.