Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prokuratura wszczęła śledztwo
~~- niezalogowany
3 grudnia 2017r. o 11:09
Ma poparcie veto, to cih kandydat
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
3 grudnia 2017r. o 11:15
~~- napisał(a): Ma poparcie veto, to cih kandydat

Nie ma i nie będzie miał..
~~Do U niezalogowany
3 grudnia 2017r. o 11:20
~~U napisał(a): Góra na burmistrza, Socha na zastępcę, Świder na kierowcę a Kata na woznego i ot po sprawie, Babera na skarbnika, Mitery na sekretarza, Budę na strażnika, Szweda na dyrektora, Wojciechowskiego na dyrektora kultury, może być?

Jakim prawem publikujesz nazwiska osób nie publicznych ,Ja na miejscu tych osób zgłosił bym to do Prokuratury i zażądał zadość uczynienia.Myślę ,że posłuchają mojej rady .
~~3c niezalogowany
3 grudnia 2017r. o 11:25
Takim prawem że członkowie organizacji wpływają na życie publiczne i chyba nie mają teraz zamiaru chować się pod pozorem prywatnosci
~~do 3C niezalogowany
3 grudnia 2017r. o 11:45
~~3c napisał(a): Takim prawem że członkowie organizacji wpływają na życie publiczne i chyba nie mają teraz zamiaru chować się pod pozorem prywatnosci

Ty cały czas brylujesz tylko ,że anonimowo , nikt się nie chowa ale jakim prawem publikowane są ich nazwiska .Ci ludzie nie wpływają na życie publiczne tylko patrzą rządzącym na ręce a to jest różnica.
~~do 3C niezalogowany
3 grudnia 2017r. o 13:19
~~3c napisał(a): Takim prawem że członkowie organizacji wpływają na życie publiczne i chyba nie mają teraz zamiaru chować się pod pozorem prywatnosci

To jest jawna prowokacja nikt z tych ludzi nie ma takich zamiarów żeby pchać się do Ratusza a szczególnie chamskie określenie jest ,że pan K aspiruje na woźnego ,przecież to nie szkoła.
~~ niezalogowany
3 grudnia 2017r. o 15:40

Myślę ,że ktoś sr -a po gaciach przed vetowcami i dla tego "opluwanie". Weto czy inne organizacje co patrzą urzędnikom na ręce zasługują na ordery wojskowe za "Walkę z terroryzmem" .

~~ niezalogowany
3 grudnia 2017r. o 15:50
~~U napisał(a): Góra na burmistrza, Socha na zastępcę, Świder na kierowcę a Kata na woznego i ot po sprawie, Babera na skarbnika, Mitery na sekretarza, Budę na strażnika, Szweda na dyrektora, Wojciechowskiego na dyrektora kultury, może być?

Nie wiem co o tym sądzić . Autor z pewnością miał i ma na celu ośmieszenie "VE-TO" i osób w nim działających. Może to odnieść odwrotny skutek. Puki co tom ci ludzie poza panem Góra ,spotykają się z najważniejszymi osobami w państwie i to nie dla poklasku lecz w obronie ludzi skrzywdzonych właśnie, przez system urzędniczy,który jest bezwzględny i n ie zawsze kompetentny i bezstronny.
Ten się śmieje ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza