Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Do restauracji z wózkiem czy bez?
~~ niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 17:03
~~nie wózkowa napisał(a): do oburzonej Kasi

Na swoją emeryturę pracuję sama!!!! denerwują cię komentarze to nie czytaj, na co liczyłaś biegnąć do redakcji, na same pozytywne komentarze? trzeba się liczyć z tym ,że mogą być też te nieprzychylne ,rozumu jakby mniej po urodzeniu dziecka .

radzę powrót do szkoły skoro nie wiesz kto będzie pracował na twoją emeryturę;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~mimi niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 17:07
jak zamkną galerię będą siusiać gdzie popadnie, tak było już wczoraj i jak co roku
~~nie wózkowa niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 17:22
powrót do szkoły tobie by się przydał,czyżbym ci napisała,ze oczekuję emerytury z ZuSU wózkowa mądralo
~~Kasiek niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 17:54
~~nie wózkowa
Nie wiem dlaczego utozsamiasz mnie z osoba o ktorej jest artykul, ja nią nie jestem. Wyrazilam jedynie swoja opinie, w miare kulturalny sposob, w przeciwienstwie do niektorych wypowiadajacych sie, nazywajacych dzieci gowniakami badz bekartami. Mi to nie pasi, wiec sie wypowiedzialam, takie moje swiete prawo ;) A Ty swoja wypowiedzia personalnie mnie atakujesz sugerujac rzekome braki intelektualne (po porodzie... wtf?)
O tym co to jest starzejace sie spoleczenstwo i jaki ma to wplyw na emerytury radze poczytac, moze zmienicie nieco podejscie do "gowniakow".
A teraz biore swojego dziecia w wozek i ide rozbijac sie po festynie ;) i z gory bardzo przepraszam jesli kogos potrace (chociaza jeszcze mi sie to nie zdarzylo...), uwiezcie mi wiekszosc "wozkowych" nie robi tego specjalnie :)
~~nie wózkowa niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 18:05
Kasiu sorki, sadziłam,że jesteś osoba która jest autorką tego artykułu,przepraszam,
~~Ireneusz niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 18:36
Kasiek baranom mozna tłumaczyć i tłumaczyć, nic to nie da,baran zawsze bedzie baranem. Ci co najwiecej krzyczą ze im dzieciaki przeszkadzają sami pózniej sobie z nimi nie radzą i dzieci robia z nimi co chcą.. Znam takich znajomych co krzyczeli a pozniej jak mieli swoje to wstyd bylo z nimi i ich dziećmi pójść gdziekolwiek. Sam mam dzieci i denerwują mnie mamuśki które uwazają sie za wszystkomogące bo idą z wózkami. Tak naprawde to uwazam ze to sprawa wlascicielki lokalu czy puszcza z wózkami czy nie. Nie chce wózków-trudno.Mysle tez ze na dluzsza mete sama sobie przez to narobi nie przyjacieli i nie wyjdzie jej to na dobre. Poprostu straci klijentów, a ci co tak sie z tego ciesza i tak tam czesciej chodzic nie bedalub wcale. Druga sprawa to taka ze tam chyba sa wykladziny a wiadomo wozki brudza...
Wlasciciel drukarni w Warszawie odmówił drukowania ...skich ulotek na ...ska parade i iwazam ze mial racje. Jego drukarnia i on decyduje. Niestety ...y zalozyli mu sprawe i ku zdziwieniu przegral.. Takze...

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 18:50
~~Ireneusz napisał(a): Kasiek baranom mozna tłumaczyć i tłumaczyć, nic to nie da,baran zawsze bedzie baranem. Ci co najwiecej krzyczą ze im dzieciaki przeszkadzają sami pózniej sobie z nimi nie radzą i dzieci robia z nimi co chcą.. Znam takich znajomych co krzyczeli a pozniej jak mieli swoje to wstyd bylo z nimi i ich dziećmi pójść gdziekolwiek. Sam mam dzieci i denerwują mnie mamuśki które uwazają sie za wszystkomogące bo idą z wózkami. Tak naprawde to uwazam ze to sprawa wlascicielki lokalu czy puszcza z wózkami czy nie. Nie chce wózków-trudno.Mysle tez ze na dluzsza mete sama sobie przez to narobi nie przyjacieli i nie wyjdzie jej to na dobre. Poprostu straci klijentów, a ci co tak sie z tego ciesza i tak tam czesciej chodzic nie bedalub wcale. Druga sprawa to taka ze tam chyba sa wykladziny a wiadomo wozki brudza...
Wlasciciel drukarni w Warszawie odmówił drukowania ...skich ulotek na ...ska parade i iwazam ze mial racje. Jego drukarnia i on decyduje. Niestety ...y zalozyli mu sprawe i ku zdziwieniu przegral.. Takze...

NaPISałeś pedały .Nie wiem czy masz syna ale jeżeli tak ,to jak ,,zostanie '' pedałem ( co daj ci Boże) jak na niego będziesz mówił ?

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 18:51
Właściciel drukarni odmówił człowiekowi usługi, a tu nie jest mile widziany przedmiot, czyli wózek bez człowieka.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.