Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Do restauracji z wózkiem czy bez?
~~500+ niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 12:44
Mam nadzieję , że wyżej post nie ma dzieci ani wnuków , dla dobra ich samych
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 12:45
~~500+ napisał(a): Czy wy ludzie jesteście normalni , prawie każdy ma z nas dzieci ,wnuki ,prawnuki , to my uczymy od małego gdzie można fajnie zjeść i miło spędzić czas ,każdy z nas w swojej rodzinie ma małe dzieci , mam wnuczkę i prawnuczkę ,ale na obiad na pewno nie zaproszę do aniołka bo prawnuczka ma 5-cy . Widać Aniołek przyszłości nie ma ,

Możesz iść nawet z 10 prawnukami i 5 wnukami - nie wjeżdżajcie tylko wózkami do knajpy.
~~Ewa niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 12:47
Słusznie!!!!! Normalni ludzie też mają prawo do spokoju w miejscach publicznych. Mamy dość jeżdżenia nam po stopach w ciasnych sklepach, blokowania chodników kilkoma wózkami naraz plotkujących mamusiek, wrzasków dzieciaków. Też wychowałam córkę w latach 90-tych i nie wyczyniałam takich rzeczy, jak obecnie!!!! Za dużo przywilejów i w głowach się miesza co niektórym!!!!! :)
~~... niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 12:56
Przecież to nie wina właścicielki restauracji, że ktoś ma dzieci. Dlaczego więc obarczać ją tym towarzystwem.
~~Ewa niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 12:58
Mam dzieci i popieram właścicieli!!!! To jest kawiarnia, a nie jarmark z wrzeszczącymi i rozbisurmanionymi dzieciakami, jakie zafundowało bezmyślne bezstresowe wychowanie!!!!! BRAWO WŁAŚCICIELE!!!!!! Może jeszcze nocniki pod ścianą postawicie?????
~~Basia12 niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 13:11
Ja uważam, że w miejscach publicznych należałoby wyznaczać specjalne miejsca i przywiązywać dzieci łańcuchem. Byłby spokój.
~~Człowiek niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 13:19
To forum to szkoda czasu...
~~ niezalogowany
19 sierpnia 2017r. o 15:14
Rodzice od siedmiu boleści, którzy wózek traktują jak dziecko. Zabronili wstępu wózkom, nie dzieciom. Robią z g.na problem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza