Mówi facet że pieniędzy z tego nie ma . Mówi że dokładał ze swojego . Mówi że ci którzy zobaczyli że nic z tego nie ma odeszli . To po kiego w to brniesz facet ? Mówisz gościu o promocji miasta , a jedno co się z tego wszystkiego przebija , to własny LANS i chęć zysku. Groźby o prawnikach na miejskich nie zrobią żadnego wrażenia , bo miasto stać ich opłacać przez kilka lat ( bo tyle by trwały sprawy).
Bo pomysł....... a opatentowany ten pomysł ? Świat rozwinął się dzięki pomysłowym biednym ludziom , którzy nie mieli kasy na patenty , więc z czasem udostępniali je innym za free.
Proszę sobie znaleźć lepszego sponsora swoich pomysłów niż miasto i wtedy wybrzydzać i narzekać .
Ciekaw jestem co byś pan zrobił jak by kelner w pańskim klubie wybrzydzał, że napiwki za małe i on chce co tydzień , czy co miesiąc podwyżkę ?
~~Ładne zdjęcie! niezalogowany 21 sierpnia 2017r. o 12:34
Słusznie. Popieram.
Gliniada byłaby wisienka na torcie.
Gdy jej nie ma to wszystko przypomina festyn jarmarczny, buraczany, "odpustowy", jak wszedzie. Smród piwska, tytoniu.
Ile zapłacono za występ Wyszkoni i Szpaka?
Kiedy Pan Prezydent przedstawi listę strat i zysków?
W temacie artykulu: - Policja, Sanepid... - czyżby wracalo stare?
A może ono nigdy nie odeszło...w sina dal? Wykorzystywanie instrumentalne.
Kot (kiedyś był pies) i Nowak chce przejąć Dni Ceramiki tak jak udało się przejął Glinoiadę niech siedzi
w oknie z kotem może razem lub sam coś wymyśli.
Pan nowak niech dorobi sobie na migacze w swoim aucie zwróciłem mu kiedyś uwagę pod Maistrem wyskoczył do mnie "co masz jakiś problem" ja nie tylko jadący za nim
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.