Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co to będzie? Dyskusje altera i falco

2900
#falco nieaktywny
29 września 2017r. o 0:14
facet ...
ty nawet nie wiesz o czym piszę .
ty rozumiesz kim ''manipulowałem '' ?
robiłeś co chciałem nie raz i nie dwa ...
dzisiaj wystarczyło kilka słów i zrobiłeś to czego oczekiwałem ?

oszukiwałeś tu ludzi ,obrażałeś personalnie ,kręciłeś ,mataczyłeś i tyldowałeś tak jak dzisiaj ...
dałeś się podejść jak gówniarz i teraz nadrabiasz miną ?
sieci nie oszukasz a już na pewno nie moich folderków ...hahaha
do jutra oszuście ...może jutro napiszesz jako kto pisałeś do masiego ...
w tym upatruj jeszcze pewnej swojej szansy ...
ale o tym jutro ...hahaha

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
10114
#alter nieaktywny
29 września 2017r. o 0:21
Masz jakiś większy z tym problem? Nie dociera do ciebie, że są inni, którzy tak cię lubią, jak ja? Nie tylduję.

Pogrążaj się dalej :D

Dopisane 29.09.2017r. o godz. 00:21:

ps. I jak chcesz to tego screena z twoim plugawym językiem do Panny, mogę wkleić dziesięć, sto razy... I nic mi nie zrobisz :D To są twoje słowa.
EOT EOT EOT EOT EOT EOT EOT EOTEOT EOT EOT EOT EOT EOT EOT EOT

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~~ niezalogowany
29 września 2017r. o 7:25
hoho alterku
no to sobie nagrabiłeś i wcale nie dziwię się że falco tak zareagował do czego miał pełne prawo .Ja tu nie będę ci niczego wyjaśniał bo i tak będziesz miał to w nosie ale nie masz kompletnie żadnego pojęcia o prawie które wczoraj naruszyłeś .Czy wiesz o tym czy nie to nie moja sprawa ale ty módl się by falco nie pociągnął sprawy dalej .
Dziwne bo masz się za tak mądrego a jesteś tak naiwny i jednocześnie tak bezkrytyczny względem samego siebie
~~Obiektywny niezalogowany
29 września 2017r. o 8:00
Na miejscu Falco poprosiłbym Altera o to co sam zaproponował czyli te 100 wklejeń
Alter- masz tu tylu " przyjaciół " i żaden do niczego nie wytłumaczył ?
Możesz nie lubić Falco,możesz się z nim nie zgadzać ale prawo jest jedno i sędziemu nie powiesz -bo nie lubię Falco
Liczę na to że dostaniesz to na co od dawna zasługujesz i nie licz na pomoc ememe
~~ niezalogowany
29 września 2017r. o 8:08
Popatrzcie co już się dzieje zniknął temat gdzie ktoś pytał czy falco to zdrajca czy patriota
~~ niezalogowany
29 września 2017r. o 8:44
Odpowiedzialność administratora Zgodnie z prawem administrator strony internetowej nie jest odpowiedzialny za treści na niej umieszczane, dopóki nie wie o bezprawnym charakterze danych przechowywanych w podlegających mu serwisach internetowych lub o związanej z tymi danymi bezprawnej działalności. Jego odpowiedzialność powstaje wtedy, gdy otrzyma urzędowe zawiadomienie, np. postanowienie sądu lub prokuratury z żądaniem ujawnienia danych osobowych użytkownika, wyrok nakazujący usuniecie treści itp.

Takie same skutki ma otrzymanie wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych, tj. administrator dowie się o tym, że przechowuje dane naruszające czyjeś dobra (np. w serwisie są obraźliwe komentarze, zdjęcia, pliki naruszające prawa autorskie). Aby zwolnić się od odpowiedzialności, należy niezwłocznie uniemożliwić dostęp do tych danych za pośrednictwem strony internetowej.

Osoba, której prawa zostały naruszone w sieci, może wystąpić bezpośrednio do administratora serwisu internetowego z żądaniem usunięcia informacji z serwisu i ujawnienia danych osobowych użytkowników, którzy te dane zamieścili.

Zakres odpowiedzialności administratora Jeżeli administrator nie usunie w odpowiednim czasie kwestionowanych danych, poszkodowana osoba może wystąpić do sądu o zadośćuczynienie lub naprawienie szkody.
2900
#falco nieaktywny
29 września 2017r. o 9:09
:)

Dopisane 29.09.2017r. o godz. 09:09:

alter napisał(a): Nie tylduję.

na życzenie pewnych forumowiczów kopia już z ''nickiem ''

~wiara w lepsze jutro Opublikowane: przedwczoraj o 12:14 - IP: 88.199.104.*******

~wiara w lepsze jutro
Zdjęć: 0
Przyjaciel zawsze mówił mi tak:

Skoro przez 15 lat jest źle, to kolejne 15 musi być dobre.
Równowaga w końcu musi nastać.

Fajnie na tym forum cholera jasna!

Oby Wam wszystkim dobrze się wiodło.

Trzymajcie się ciepło.

Uśmiechajcie się bo to najlepsze lekarstwo na wszystko. Czasami tylko uśmiech pozwala nam przetrwać gdy wszystko zawodzi.

Żegnajcie

PS.
Spadam i nie zaśmiecam już więcej.

A już myślałem Kajtusiu Piotrusiu Panie, że cię poezja zainteresowała. A ty że zaśmiecasz? hehe jak zawsze lakoniczne wtręty. Żyjesz w jakimiś rojeniami, jeżeli myślisz że mnie znasz.

No cóż. Miło było, ale co się zaczyna, kiedyś się kończy... I mam prośbę, aby nikt się nie wypowiadał w moim imieniu, a tym bardziej udając moją osobę.

Powodzenia :)

alter Opublikowane: przedwczoraj o 19:52

~masi napisał(a):
Alter,Ciebie ma tu zabraknac? Nigdy... Nie musisz odchodzic... Jak to ma poskutkowac to ja odejde za Ciebie :)

Masi nic się nie martw. Od dawna nosiłem się z tą myślą. Tylko moją decyzję przyspieszyliście. Baw się dobrze ;) Przede mną inne wyzwania :) Tak jak pisałem, wszystko się kiedyś kończy... pozdrawiam :)

ps.
Jakby ktoś próbował mnie udawać, to na pewno nie będę ja!
I już więcej się nie odezwę, także dbajcie o temat poezji ;)
Są prości, banalni ludzie, są rzeczy, dla których w życiu szkoda naszego cennego czasu :) chamom i prostakom EOT. bolec.info EOT. /***

''wiara w lepsze jutro '' to nie jedyny ''nick '' tego ''nie tyldującego ''

tymczasem :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~haha niezalogowany
29 września 2017r. o 9:47
falkuś
ale go umoczyłeś hihihi ciekawe kiedy napisze że to nie on
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza