Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co to będzie? Dyskusje altera i falco

2900
#falco nieaktywny
28 września 2017r. o 16:53
zamiast skupiać się na pisaniu kolejnych bredni może tak odpowiesz jako kto tydwałes ...

oszuście i hipokryto :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~ niezalogowany
28 września 2017r. o 16:55
Nigdy nie tyldowałem błaźnie
2900
#falco nieaktywny
28 września 2017r. o 17:04
ty może nie -chociaż teraz to robisz -ale alter tak ...

i ma cholerny z tym problem ...hahaha

żałosny ,zalękniony kmiotek ...

88.199.104

10114
#alter nieaktywny
28 września 2017r. o 17:10
falco napisał(a): zamiast skupiać się na pisaniu kolejnych bredni może tak odpowiesz jako kto tydwałes ...

oszuście i hipokryto :)

Sam się prosisz głupku wioskowy. Nie mam zamiaru zniżać się do twojego gównianego poziomu, ale skoro mnie po chamsku hejtujesz? Krótko kilka kwestii...

Jeżeli facet za wiele blabla o pieniądzach, o tym jaki jest szczęśliwy, to prawda jest inna. Prawdziwi mężczyźni z klasą nie rozmawiają o kasie, ani o związkach z kobietami. Przy okazji żonęęęę przeprosiłeś?

Jeżeli taki jakiś mały ktoś jak ty, zbyt wiele mówi o "jajach", że ktoś ich nie ma, a on to niby ma ogromne, to także prawda jest inna.

Kiedy ktoś blabla głupoty bez opamiętania tak, jak ty, kiedy uruchamia mu się bezrozumny słowotok, to właściwie nic nie ma do powiedzenia.

I... kundelek taki jak ty, kiedy obszczekuje każdą nogawkę, to nie dlatego, że jest odważny, tylko dlatego, że biedny piesek umiera ze strachu.

Oszustem i hipokrytą tutaj jesteś ty. Jak na razie pokazałeś tylko swoją paranoję i głupotę.

Na koniec. Zachowujesz się, jak psychicznie chory? Twoje paranoje mnie nie obchodzą. Znajdź sobie kogoś innego do hejtu.

Chyba nie załapałeś? Ale ten temat jest specjalnie dla ciebie blablusiu, więc lej ten jaaad dalej. Twoja nienawiść ciebie samego zeżre. Dla mnie EOTbetoniaro .

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
28 września 2017r. o 17:35
widzisz kmiocie jaki jesteś podatny na emocje ?
i ponownie przez to zrobiłeś się po raz kolejny nieostrożny ...

więc posłuchaj ...
piszę jaki jestem i jak się czuję a czuję se wyśmienicie ...
to co mam sam sobie wypracowałem bez pomocy innych i kredytów
nie jestem wolny od wad ale kto jest taki?
oprócz ciebie ?
masz się za ''pępek świata''? za wszechwiedzącego i i nieomylnego od lat ,od chwili kiedy się tutaj pokazałeś ..
nie zwracasz uwagi na sobie ,zachowanie ,słownictwo ale za to interesujesz się i poddajesz krytyce -nieuprawnionej zresztą -innych forumowiczów i tak jak ja robię to zazwyczaj ogólnie ty swoje obelgi ukierunkowujesz ..
to nas też różni ...
czy ja się interesowałem kim jesteś ?...nie ale ty poprzez swoje postępowanie doprowadziłes do tego ze zmieniłem zdanie panieK
jesteś niezrównoważony emocjonalnie i to cię gubi ...ponosi ale co ciekawe jestem ci za to wdzięczny bo mi na pewien sposób pomogłeś ...
czy interesował bym się tobą?
zapewniam że nie ale kiedy pierdzielisz do mnie o mojej hipokryzji a sam łżesz w żywe oczy to nie bardzo wiem czyś ''biedny czyś głu--pi ''
nadal nie odpowiadasz na zarzuty pieprząc coś o czymś całkowicie oderwanym od tematu ...
czy to ja czy ty tak wylewnie ''żegnałeś się z forum ''
nie mnie a komuś innemu wyżalałeś się dlaczego i czym jest podyktowany ten krok ...zaprzeczysz?...nie -ale i nie potwierdzisz bo to by cię obnażyło ,pokazało twoje łgarstwo i to jakim jesteś ''ubogim ''
twój ''mit '' i tak się sypie a ja mu tylko pomogę ...
najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że sam zapoczątkowałeś swój upadek ...

zaraz ci coś przypomnę tylko ja wbrew temu co piszesz jestem ostrożny więc ...chwila
za dużo byś wiedział ''fahowcu'' od banowania ...hahaha

~~alter bis niezalogowany
28 września 2017r. o 17:49
falco napisał(a): widzisz kmiocie jaki jesteś podatny na emocje ?
i ponownie przez to zrobiłeś się po raz kolejny nieostrożny ...

więc posłochaj ...
piszę jaki jestem, rapuje tez czasami - czuję sie zle i co z tego ? ...
to co mam sam sobie na raty kupilem ,
nie dlugo bede wolny .
a ty ?

masz się za ''pępek świata''? to dobze ! nie lubie ciebie !!! wiesz !!!
nie zwracasz uwagi na sobie - a mnie obwiniasz !

czy interesował bym się tobà jak by mi na tobie nie zalezalo ?

zapewniam że tak !!!
ale kiedy pierdzielisz mnie to przyznam ,ze wole byc z tobà niz z nià !

nadal nie odpowiadasz czy cos dla ciebie znacze !

zaraz ci coś przypomnę tylko ja wbrew temu co piszesz jestem prawdziwym homoseksualistà !!! i odwal sie odemnie i wykasuj moj numer telefonu .

Bardzo dużo można zauważyć, gdy się patrzy.
2900
#falco nieaktywny
28 września 2017r. o 17:51
nieważne czy jesteś czy nie ...
przypominasz sobie coś takiego ?

~........ Opublikowane: przedwczoraj o 12:14 - IP: 88.199.104.*******..................

~.............
Zdjęć: 0
Przyjaciel zawsze mówił mi tak:

Skoro przez 15 lat jest źle, to kolejne 15 musi być dobre.
Równowaga w końcu musi nastać.

Fajnie na tym forum cholera jasna!

Oby Wam wszystkim dobrze się wiodło.

Trzymajcie się ciepło.

Uśmiechajcie się bo to najlepsze lekarstwo na wszystko. Czasami tylko uśmiech pozwala nam przetrwać gdy wszystko zawodzi.

Żegnajcie

PS.
Spadam i nie zaśmiecam już więcej.

A już myślałem Kajtusiu Piotrusiu Panie, że cię poezja zainteresowała. A ty że zaśmiecasz? hehe jak zawsze lakoniczne wtręty. Żyjesz w jakimiś rojeniami, jeżeli myślisz że mnie znasz.

No cóż. Miło było, ale co się zaczyna, kiedyś się kończy... I mam prośbę, aby nikt się nie wypowiadał w moim imieniu, a tym bardziej udając moją osobę.

Powodzenia :)

alter Opublikowane: przedwczoraj o 19:52

~masi napisał(a):
Alter,Ciebie ma tu zabraknac? Nigdy... Nie musisz odchodzic... Jak to ma poskutkowac to ja odejde za Ciebie :)

Masi nic się nie martw. Od dawna nosiłem się z tą myślą. Tylko moją decyzję przyspieszyliście. Baw się dobrze ;) Przede mną inne wyzwania :) Tak jak pisałem, wszystko się kiedyś kończy... pozdrawiam :)

ps.
Jakby ktoś próbował mnie udawać, to na pewno nie będę ja!
I już więcej się nie odezwę, także dbajcie o temat poezji ;)
Są prości, banalni ludzie, są rzeczy, dla których w życiu szkoda naszego cennego czasu :) chamom i prostakom EOT. bolec.info EOT. /***

miejsca wykropkowane to twój ''pseudonick''
przypominasz go sobie ? ja w razie potrzeby -jako że masz wybitnie krótka pamięć -mogę ci go przypomnieć ...
bo tu cię oświecę ...mam też inne ...hahahaha

ciekawe czy zaprzeczysz ?
bo kiedy masi do ciebie pisze ''alter tu ma ciebie zabraknąć '' nie zaprzeczasz a wręcz mu odpowiadasz ...

no jak tam ?

ty prawdomówny ,nigdy nie ''tyldujący ''

~~alter bis niezalogowany
28 września 2017r. o 17:58
falco napisał(a): nieważne czy jesteś czy nie ...
przypominasz sobie coś takiego ?

~........ Opublikowane: przedwczoraj o 12:14 - IP: 88.199.104.*******..................

~.............
Zdjęć: 0
Przyjaciel zawsze mówił mi tak: - ty masz przyjaciol ?? haha zartujesz ??

Skoro przez 15 lat jest źle, to kolejne 15 musi być dobre. - ale brednie ...
Równowaga w końcu musi nastać. no nie wiem ??

Fajnie na tym forum cholera jasna! - nie zawsze !

Oby Wam wszystkim dobrze się wiodło. a tobie zle !

Trzymajcie się ciepło. bujaj sie sbeku !

Uśmiechajcie się bo to najlepsze lekarstwo na wszystko. no wiemy , zadna nowosc !
Czasami tylko uśmiech pozwala nam przetrwać gdy wszystko zawodzi. - mylisz sie glup...cze , fake news

Żegnajcie - adios !

PS.
Spadam i nie zaśmiecam już więcej. - bujaj sie , nareszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. Stopień głupoty twojego postępowania, jest wprost proporcjonalny do liczby przyglądających ci się osób.

A już myślałem Kajtusiu Piotrusiu Panie, że cię poezja zainteresowała. A ty że zaśmiecasz? hehe jak zawsze lakoniczne wtręty. Żyjesz w jakimiś rojeniami, jeżeli myślisz że mnie znasz.

No cóż. Miło było, ale co się zaczyna, kiedyś się kończy... I mam prośbę, aby nikt się nie wypowiadał w moim imieniu, a tym bardziej udając moją osobę.

Powodzenia :)

alter Opublikowane: przedwczoraj o 19:52

~masi napisał(a):
Alter,Ciebie ma tu zabraknac? Nigdy... Nie musisz odchodzic... Jak to ma poskutkowac to ja odejde za Ciebie :)

Masi nic się nie martw. Od dawna nosiłem się z tą myślą. Tylko moją decyzję przyspieszyliście. Baw się dobrze ;) Przede mną inne wyzwania :) Tak jak pisałem, wszystko się kiedyś kończy... pozdrawiam :)

ps.
Jakby ktoś próbował mnie udawać, to na pewno nie będę ja!
I już więcej się nie odezwę, także dbajcie o temat poezji ;)
Są prości, banalni ludzie, są rzeczy, dla których w życiu szkoda naszego cennego czasu :) chamom i prostakom EOT. bolec.info EOT. /***

miejsca wykropkowane to twój ''pseudonick''
przypominasz go sobie ? ja w razie potrzeby -jako że masz wybitnie krótka pamięć -mogę ci go przypomnieć ...
bo tu cię oświecę ...mam też inne ...hahahaha

ciekawe czy zaprzeczysz ?
bo kiedy masi do ciebie pisze ''alter tu ma ciebie zabraknąć '' nie zaprzeczasz a wręcz mu odpowiadasz ...

no jak tam ?

ty prawdomówny ,nigdy nie ''tyldujący ''

REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza