Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dariusz Kwaśniewski nie żyje
~~s niezalogowany
2 października 2017r. o 13:37
*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Snc niezalogowany
2 października 2017r. o 13:53
(*)
~~@@@ niezalogowany
2 października 2017r. o 13:53
Wyrazy współczucia , żal....
~~Nieznany niezalogowany
2 października 2017r. o 14:01
" Że człowiek nie uczy się na cudzych błędach tylko swoich... już wiem. Że nie docenia tego, co ma, tylko goni za tym, czego gonić nie warto... też już wiem. Tak, można być mądrym, inteligentnym..., ale nie ma to jak doświadczenie. Trzeba doświadczyć, żeby zrozumieć, poważyć, docenić. Ps. Spokojnie, ciepło, dobrze... Tylko dlaczego moje Dzieci tak szybko dorosły?!?
~~Nieznany niezalogowany
2 października 2017r. o 14:13
" Że człowiek nie uczy się na cudzych błędach tylko swoich... już wiem. Że nie docenia tego, co ma, tylko goni za tym, czego gonić nie warto... też już wiem. Tak, można być mądrym, inteligentnym..., ale nie ma to jak doświadczenie. Trzeba doświadczyć, żeby zrozumieć, poważyć, docenić. Ps. Spokojnie, ciepło, dobrze... Tylko dlaczego moje Dzieci tak szybko dorosły?!? " Autor, wiadomy z dnia 24.12.2013r. Tyle po nas, co zostanie w ludzkiej pamięci, a Bóg niech obdaruje Ciebie życiem wiecznym autorze, inspiratorze wielu myśli........ Kondolencje dla całej rodziny.
~~współczująca.. niezalogowany
2 października 2017r. o 15:03
Najszczersze kondolencje dla rodziny,trzymajcie się.
~~Żal i smutek niezalogowany
2 października 2017r. o 16:08
Żal wielki że najlepszy Starosta tak szybko odszedł.,
Niech poprzednik i następcy biorą z niego przykład.
~~wstyd niezalogowany
2 października 2017r. o 16:10
Nawet kondolencje z tyldy, żenua
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.