Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski i Molak na swoim
~~elA niezalogowany
21 października 2017r. o 13:05
Rzadko się widzi że tak elegancko z klasą bez publicznego prania brudów rozstaje się z formacją polityczną. Za to szacunek i za odwagę. Jak wam się uda przylecę z szampanem :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pitu pitu niezalogowany
21 października 2017r. o 14:02
~~elA napisał(a): Rzadko się widzi że tak elegancko z klasą bez publicznego prania brudów rozstaje się z formacją polityczną. Za to szacunek i za odwagę. Jak wam się uda przylecę z szampanem :)

Oni nie dla poprawnego politycznego glancu mają coś robić a dla wyborców. Gamonie wybieraja glancowane lale a potem skomlą za okruchami pod ich stołem.
~~elA niezalogowany
21 października 2017r. o 14:13
To chyba oczywiste że dla mieszkańców...
~~H eLA niezalogowany
21 października 2017r. o 15:55
~~elA napisał(a): To chyba oczywiste że dla mieszkańców...

Których mieszkańców ? Co oczywiste ?
~~stary zgred niezalogowany
21 października 2017r. o 16:39
Panowie. Już ćwierć wieku, jak nie więcej, słyszę podobne hasła. I myślicie, że mnie przekonacie. Akurat. Nie chodzę na żadne wybory, bo nikomu nie wierzę. Wam także. I Waszym adwersarzom również. Dlatego nie pójdę znów na kolejne wybory i nie oddam na Was głosu. Na innych także. Bo uważam, że człowiek skuteczny i zaradny (za jakiego się uważam) potrafi o własne sprawy zadbać sam. Bez pomocy radnych, posłów i innych ludzi, których miałby obdarzyć zaufaniem. Bawcie się dalej w słowne gierki i internetową komunikację. Mnie tym nie kupicie. i pond 50% tych, którzy na wybory na chodzą również.
~~AGA niezalogowany
21 października 2017r. o 16:51
Ciekawe jak będzie się nazywało ugrupowanie?
~~stary i gupi komuch niezalogowany
21 października 2017r. o 19:14
~~stary zgred napisał(a): Panowie. Już ćwierć wieku, jak nie więcej, słyszę podobne hasła. I myślicie, że mnie przekonacie. Akurat. Nie chodzę na żadne wybory, bo nikomu nie wierzę. Wam także. I Waszym adwersarzom również. Dlatego nie pójdę znów na kolejne wybory i nie oddam na Was głosu. Na innych także. Bo uważam, że człowiek skuteczny i zaradny (za jakiego się uważam) potrafi o własne sprawy zadbać sam. Bez pomocy radnych, posłów i innych ludzi, których miałby obdarzyć zaufaniem. Bawcie się dalej w słowne gierki i internetową komunikację. Mnie tym nie kupicie. i pond 50% tych, którzy na wybory na chodzą również.

Radni i prezio nic nie pomogą .Walka jest o to żeby nie szkodzili. Nie wybierasz dajesz pozwolenie dla tych gorszych.
~~roko niezalogowany
21 października 2017r. o 19:47
Czas pogonić sitwę!!! Popieram i czekam na program w kampanii.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza