Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski i Molak na swoim
14505
DP
20 października 2017r. o 21:53
nie wiem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Idzie nowe i straszy stare niezalogowany
21 października 2017r. o 0:55
Nowa zmiana napiera na ratusz.Ratuszowym bardzo potrzebne jest solidne wietrzenie.
Ten obecny potrafi rozgrywać swoją grę. Niestety to rozgrywanie mimo że mistrzowskie przysłania mu to do czego powołali go po pierwsze mieszkańcy. Najbardziej żenująca jest tam ta podległa bezradna rada.
Dzisiaj zmiana jest obowiazkiem . Na swoim jest PR a chcą być MM.
W ratuszu zawiruje,.
~~z imprezy niezalogowany
21 października 2017r. o 2:02
Ja pierdo*lę nie sądziłem, jako stary cap że zobaczę jakieś krec *ane światełko... Jak się nie sprzedacie to wygracie.

Zastosowana autokorekta

~~123 niezalogowany
21 października 2017r. o 8:35
Ja tam życzę powodzenia. Może się udać
~~ niezalogowany
21 października 2017r. o 8:38
~~123 napisał(a): Ja tam życzę powodzenia. Może się udać

Nie uda sie. My mohery nie pozwolimy. Pan Roman wygra w pierwszej turze.
~~Ja niezalogowany
21 października 2017r. o 9:44
Jak obiecacie że zrobicie światła na krzyżówce do Lidla, chrobrego- polna to ja na Was zagłosuje. Bo obecna władza widocznie jest ślepa skoro problemu nie widzi.
~~ niezalogowany
21 października 2017r. o 10:14
~~Ja napisał(a): Jak obiecacie że zrobicie światła na krzyżówce do Lidla, chrobrego- polna to ja na Was zagłosuje. Bo obecna władza widocznie jest ślepa skoro problemu nie widzi.

Biorac pod uwage natezenie ruchu od strony ulicy Polnej to, swiatla na tym skrzyzowaniu spowoduja korki na ulicy Chrobrego.
~~ niezalogowany
21 października 2017r. o 12:22
Czas na uczciwy Samorząd !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!