Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski i Molak na swoim
~~ niezalogowany
21 października 2017r. o 20:05
I co. Beda kolejne marsze dla ... świeżego powietrza i czystej wody?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
21 października 2017r. o 20:58
~~stary zgred napisał(a): Panowie. Już ćwierć wieku, jak nie więcej, słyszę podobne hasła. I myślicie, że mnie przekonacie. Akurat. Nie chodzę na żadne wybory, bo nikomu nie wierzę. Wam także. I Waszym adwersarzom również. Dlatego nie pójdę znów na kolejne wybory i nie oddam na Was głosu. Na innych także. Bo uważam, że człowiek skuteczny i zaradny (za jakiego się uważam) potrafi o własne sprawy zadbać sam. Bez pomocy radnych, posłów i innych ludzi, których miałby obdarzyć zaufaniem. Bawcie się dalej w słowne gierki i internetową komunikację. Mnie tym nie kupicie. i pond 50% tych, którzy na wybory na chodzą również.

idealnie ''w punkt''
zresztą sam tytuł to już ''przekłamanie ''
na jakim ''swoim''?

wkładają w tą ''imprezę '' własną kasę ?

nie -oni zmieniają jedynie ''korytko '' a ten sam ''parobek '' będzie je napełniał ...
:)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~qwerty niezalogowany
21 października 2017r. o 21:25
Jedni coś robią i wymagają od siebie. Inni, choć wroble, udają sokoły.
Brawo Panowie, rozwalić te klikę i podać miasto bolesławianom
211
skorn
21 października 2017r. o 21:43
~~stary zgred napisał(a): Panowie. Już ćwierć wieku, jak nie więcej, słyszę podobne hasła. I myślicie, że mnie przekonacie. Akurat. Nie chodzę na żadne wybory, bo nikomu nie wierzę. Wam także. I Waszym adwersarzom również. Dlatego nie pójdę znów na kolejne wybory i nie oddam na Was głosu. Na innych także. Bo uważam, że człowiek skuteczny i zaradny (za jakiego się uważam) potrafi o własne sprawy zadbać sam. Bez pomocy radnych, posłów i innych ludzi, których miałby obdarzyć zaufaniem. Bawcie się dalej w słowne gierki i internetową komunikację. Mnie tym nie kupicie. i pond 50% tych, którzy na wybory na chodzą również.

Bez znaczenia, ponieważ i tak ktoś w tej radzie bedzie siedział i bez tych 50%.

<i>
2900
#falco nieaktywny
21 października 2017r. o 21:47
pieprzysz ...
kiedy za powiedzmy rok panowie pokażą mi że coś robią dla lokalnej społeczności a więc i dla mnie ,wtedy im przyklasnę ...
teraz tylko ''mówią ''
ja się tyle w życiu nasłuchałem że takie ''gadki'' nie budzą żadnych emocji ...
kiedyś dawno temu namawiano mnie do wstąpienia do Solidarności i powiedziałem to samo -to możliwe kiedy zobaczę efekty ...
jakie one były i jakie konsekwencje tego ''ruchu'' dzisiaj obserwuję ,sprawia że dzisiaj cieszę się że nie dałem się złapać ''na lep''

qwerty...pamiętasz bolesławieckie ''wybory''?
pamiętasz hasło ? ''po pierwsze mieszkańcy''

gdzie dzisiaj to widzisz?
na wybrukowanym Ryneczku? ...siedząc na ''ceramicznej ławeczce''?
a może ''na strefach'' ?
nie?...to może na urzędowych ''wycieczkach '' do Prnjaworów ?
ile czasu minęło od tych ''wyborów'' i forum zaczęło narzekać na ''romka betoniarza''?

więc nie podniecaj się bo jesteś tu właśnie jak ten ''wróbel'';)
szary i wylękniony a sokół ?
sokół ma bystry wzrok i zanim zaatakuje bacznie obserwuje ...

Dopisane 21.10.2017r. o godz. 21:47:

to powyżej było to qwerty'ego...
dla wyjaśnienia

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Realista niezalogowany
21 października 2017r. o 23:08
Na swoim to znaczy ze co? Mieszkanie kupili?
~~tez real niezalogowany
21 października 2017r. o 23:27
Panowie to raczej w życiu nie posmakowali roboty na swoim.Nie znają smaku to nie znają problemów i sposobów ich rozkminienia.Trudno uwierzyć że dobiorą współpracowników z prawdziwego prywatnego biznesu. Nauczyciele we wszech opcjach się nie sprawdzili.Panowie M mają szanse wyważyć drzwi ale to nie oni będą zdolni dokonać zmian. tO NIE TAKIE ŁATWE ZNALEŹĆ DOBRYCH DORADCÓW.
~~tommy niezalogowany
22 października 2017r. o 10:20
Aha, czyli jakby mieli kiosk z gazetami to już ok. Puknij się w łeb i napisz kto może dokonać zmian? Na swoim to właśnie są, doświadczenie mają, jeszcze młodzi i aktywni. Znam ich i wiem że nie odpuszczą. To ludzie z zasadami. Czas na zmiany!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza