Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski i Molak na swoim
~~ niezalogowany
18 października 2017r. o 10:59
Byle kolejny raz dietkę przytulić. :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Anna niezalogowany
18 października 2017r. o 11:07
~~ napisał(a): Byle kolejny raz dietkę przytulić. :D

To najbardziej aktywni radni, zawsze gotowi pomóc... Inni biorą za darmo. Powodzenia chłopaki.
~~ niezalogowany
18 października 2017r. o 11:10
~~andy napisał(a): Rozbić , rozwalić i co dalej, jakie pomysły w zamian. Opium dla tlłumów żadnych krwi

A lepiej tkwić przy korycie i czekać co skapnie. Ten gnój co wychodzi w Polsce, może się okazać iż również jest tu na dole. Wystarczy przeprowadzać tylko uczciwe konkursy i ukrócić dojenie przez synekury samorządowe. Poza tym przychylam się do likwidacji powiatów.
~~. niezalogowany
18 października 2017r. o 11:10
Obieca mi pan 1500 + to już pan ma mój głos, mojej żony nieroby i dzieci. Reszta mnie interesuje, nawet możesz pan ratusz zburzyć tylko dej mie pieniedze, bo mi sie nalerza
~~ niezalogowany
18 października 2017r. o 11:12
~~bolesławiecki napisał(a): Brawo za odważny krok. Długo nie trzeba czekać a psy z sitwy już szczekają. Boją się a to dobrze dla was. Ich strach waszą siłą. Powodzenia Panowie!!!!

Brawo za głos rozsądku i trafnej oceny.
~~ niezalogowany
18 października 2017r. o 11:15
Jeszcze cisz, świeży artykuł i info. I ten czas kiedy mogą pisać ludzie rozsądni. A w urzędach rozdzwoniły się telefony - co robić ? A już po południu za 2 godziny zacznie się -hejt. Jak tylko wyjdą dyrektywy.
Powodzenia chłopaki.
~~ niezalogowany
18 października 2017r. o 11:23
To oni chcą zarządzać tą łączką którą mają za plecami.?
~~olaf niezalogowany
18 października 2017r. o 11:27
~~ napisał(a): To oni chcą zarządzać tą łączką którą mają za plecami.?

Tak, za rok po wyborach będziesz tam skubał trawkę, ratuszowy trollu :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza