Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski i Molak na swoim
~~ niezalogowany
18 października 2017r. o 11:38
~~olaf napisał(a):
~~ napisał(a): To oni chcą zarządzać tą łączką którą mają za plecami.?

Tak, za rok po wyborach będziesz tam skubał trawkę, ratuszowy trollu :)

Dla ciebie prosiaczku żebyś miał co jeść.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Trump niezalogowany
18 października 2017r. o 11:43
Cołokidzi kończ wstydu oszczędź !
~~Trump niezalogowany
18 października 2017r. o 11:43
Cołokidzi kończ wstydu oszczędź !
~~realista niezalogowany
18 października 2017r. o 12:08
Przed wyborami - najważniejsze namieszać ludziom w głowie przed wyborami! A cel dostać się do koryta! A później niech się martwią inni!
~~ niezalogowany
18 października 2017r. o 12:48
Ale mi nowość! Otoczą się swoimi i będzie jak zwykle.
~~kiniu niezalogowany
18 października 2017r. o 13:05
Wybory za pasem zatem trzeba być niezależnym, spoza układu i koniecznie myśleć o tych o których nikt nie myśli. Ile razy ja juże o tym słyszałem...
~~Wiesiek niezalogowany
18 października 2017r. o 13:20
~~kiniu napisał(a): Wybory za pasem zatem trzeba być niezależnym, spoza układu i koniecznie myśleć o tych o których nikt nie myśli. Ile razy ja juże o tym słyszałem...

To głosuj na obecnych politycznych leśnych dziadków z etatowym członkiem na czele. i dziesiątki innych podwieszonych. Powodzenia. masz wybór./
~~Boski Imperator Jarosław niezalogowany
18 października 2017r. o 13:51
Logo, strona, pozowane fotki i tekst:

"Zaproponujemy rozwiązania, które oddadzą Bolesławiec bolesławianom rozbijającym się o zamknięty układ władzy, która izoluje ich od procesu zarządzania miastem i jego jednostkami organizacyjnymi."

Tłumaczymy to na ludzki:

"Nie mamy wam obecnie nic do zaproponowania, dlatego jak coś wymyślimy to wrzucimy na stronkę. Ale to nie jest takie ważne, chodzi nam o to, że jeśli otworzycie nam w wyborach dostęp do układu władzy - to my chętnie tę władzę przejmiemy. Tymczasem zapamiętajcie nazwę i logo".

Tekst traktuje tylko o WŁADZY - a właściwie o odsuwaniu od WŁADZY. To nie jest dobry prognostyk. Platforma Obywatelska BIS.

Wejściem Smoka to trudno nazwać ten debiut...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Zapraszamy