~~Ati napisał(a): Dobrze ludzie piszą i mają rację. Ja nie mogę patrzec na chodnik z Milikowa do Nowogrodźca. Nogi mozna połamać a wozek z dzieckiem i zakupami przechyla sie na lewa lub prawa stronę zależnie w jakim kierunku sie idzie. Parodia zeby zjazdy na prywatne posesje robić od drogi poprzez szerokość chodnika zamiast od krawedzi szerokosci chodnika do posesji.Wyobrazcie sobie jak wyglada to zimą....hm....albo jest sibie chodnik i w pewnym momencie sie kończy. A gdzie pasy zeby bezpiecznie przejsc???? Tamtędy chodzą dzieci!!!!! Ma dojść do tragedii???!!! Zacznijcie myslec głowami i do tego logicznie!!!!
~~ napisał(a):~~Ati napisał(a): Dobrze ludzie piszą i mają rację. Ja nie mogę patrzec na chodnik z Milikowa do Nowogrodźca. Nogi mozna połamać a wozek z dzieckiem i zakupami przechyla sie na lewa lub prawa stronę zależnie w jakim kierunku sie idzie. Parodia zeby zjazdy na prywatne posesje robić od drogi poprzez szerokość chodnika zamiast od krawedzi szerokosci chodnika do posesji.Wyobrazcie sobie jak wyglada to zimą....hm....albo jest sibie chodnik i w pewnym momencie sie kończy. A gdzie pasy zeby bezpiecznie przejsc???? Tamtędy chodzą dzieci!!!!! Ma dojść do tragedii???!!! Zacznijcie myslec głowami i do tego logicznie!!!!
A w Gierałtowie jest chodnik przez całą wioskę i nowy asfalt w ciągu kilku lat dwa razy kładziony,
~~Ati napisał(a): Dobrze ludzie piszą i mają rację. Ja nie mogę patrzec na chodnik z Milikowa do Nowogrodźca. Nogi mozna połamać a wozek z dzieckiem i zakupami przechyla sie na lewa lub prawa stronę zależnie w jakim kierunku sie idzie. Parodia zeby zjazdy na prywatne posesje robić od drogi poprzez szerokość chodnika zamiast od krawedzi szerokosci chodnika do posesji.Wyobrazcie sobie jak wyglada to zimą....hm....albo jest sibie chodnik i w pewnym momencie sie kończy. A gdzie pasy zeby bezpiecznie przejsc???? Tamtędy chodzą dzieci!!!!! Ma dojść do tragedii???!!! Zacznijcie myslec głowami i do tego logicznie!!!!