~~ napisał(a): Myślę ,że ostatnie zachowania burmistrza ROBERTA-MARKA RELICHA to działania w PANICE i wysokim stresie bo się zwyczajnie pogubił . Myślę ,że on myślał ,że jest "wielki" ,ale w sensie ,że nie jest duży ,tylko ,że nie gruby ,tylko, że wielki. No jest wielki tylko, że w sensie ... a niech tam , jakoś tak czy coś...
Na ławie oskarżonych nie usiadł bo za mała ławka ? sam już nie wiem z panikowałem .
~~ napisał(a): Najbardziej to mi szkoda Pana Starosty który był przekonany ,że stosunki z gminą Nowogrodziec doprowadził do normalności ,dołożył nawet pieniędzy na remonty dróg a tu cios w plecy.
~~ napisał(a):-powiatowy się odezwał i liże łapki~~ napisał(a): Myślę ,że ostatnie zachowania burmistrza ROBERTA-MARKA RELICHA to działania w PANICE i wysokim stresie bo się zwyczajnie pogubił . Myślę ,że on myślał ,że jest "wielki" ,ale w sensie ,że nie jest duży ,tylko ,że nie gruby ,tylko, że wielki. No jest wielki tylko, że w sensie ... a niech tam , jakoś tak czy coś...
Na ławie oskarżonych nie usiadł bo za mała ławka ? sam już nie wiem z panikowałem .
Ale jaja, ale jaja, ale jaja.
~~ napisał(a): Panie burmistrzu to ,że pan od lat nie toleruje Pana Pułkownika Chwojnickiego to wszyscy wiemy, ale zasługi ma wielokrotnie większe od pana,bardzo dobrze wykonuje obowiązki służbowe przynoszące korzyści finansowe jak i wizerunkowe dla Powiatu.