Akcja w takiej skali jak by kosmici mieli lądować ,środki i sprzęt nie adekwatne .Ja też mam sąsiadkę która miewa humory , ale tyle straży i wozów bojowych nikt nie nasyła, przyjeżdża co najwyżej psychiatra!
~~Karol B. niezalogowany 30 października 2017r. o 17:13
...ludzie jak Was czytam (niektórych), to nie mam słów...co takiego musiałoby się wydarzyć abyście posuneli się do takiego czynu...i to,lub jeszcze więcej, przeżyła ta dziewczyna....
Czytając te komentarze uważam, że tylu id..... co w Bolesławcu nie ma nigdzie więcej. Czyjaś tragedia, a id.... pisze że do pracy się spóźnił. Masakra.... Fakt przez ten czas mogłeś w "swojej fabryce" wyprodukować bardzo ważną cześć do niemieckiego auta, a tak niemiec nie będzie zadowolony... będzie krzyczał na ciebie i zamiast 1400zł zarobisz 1200zł ... Porażka
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.