Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prokuratur Rejonowy wszczął śledztwo
~~& niezalogowany
4 listopada 2017r. o 19:31
I tu zasmucę Pana/ Panią...Nie mam swojego idola :( Po prostu nie lubię chamstwa...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~3c niezalogowany
4 listopada 2017r. o 19:32
Ps dwukadencyjność doprowadzi ze miernoty beda burmistrzami...
Wam chodzi tylko o pozbycie się Relicha a nie to co możecie lepiej zrobić. Tylko odwet za Pomawianie MOPSU i urażone ego.....
~~ niezalogowany
4 listopada 2017r. o 19:33
Te napastliwe teksty pod adresem veta świadczą o tym ,że veto rośnie w siłę.
~~ niezalogowany
4 listopada 2017r. o 19:36
~~& napisał(a): I tu zasmucę Pana/ Panią...Nie mam swojego idola :( Po prostu nie lubię chamstwa...

Jak CHAM może nie lubić chamstwa ,może to nie jest twój Idol ale chlebodawca?To co napisałeś na temat starszych ludzi tylko mnie utwierdza ,że jesteś CHAM.
~~ niezalogowany
4 listopada 2017r. o 19:41
~~3c napisał(a): Ps dwukadencyjność doprowadzi ze miernoty beda burmistrzami...
Wam chodzi tylko o pozbycie się Relicha a nie to co możecie lepiej zrobić. Tylko odwet za Pomawianie MOPSU i urażone ego.....

Lepsze przyszłe miernoty których jeszcze nie znasz a już ich obrażasz od obecnych słabiaków.
~~& niezalogowany
4 listopada 2017r. o 19:44
Chleba mi nikt nie daje, sam na niego ciężko pracuję...A na temat starszych ludzi napisałem tylko tyle, że bardzo ich szanuję i podtrzymuję moje słowa...Tylko jak pomagacie "starszym ludziom", to pomagajcie wszystkim starszym. Wielu z nich oczekuje na pomoc, więc dlaczego pomagacie wybranym? I tak bardzo się z tym obnosicie, aż widać jak bardzo to jest sztuczne i naciągane...I to tyle.
~~&&&& niezalogowany
4 listopada 2017r. o 20:02
~~& napisał(a): Chleba mi nikt nie daje, sam na niego ciężko pracuję...A na temat starszych ludzi napisałem tylko tyle, że bardzo ich szanuję i podtrzymuję moje słowa...Tylko jak pomagacie "starszym ludziom", to pomagajcie wszystkim starszym. Wielu z nich oczekuje na pomoc, więc dlaczego pomagacie wybranym? I tak bardzo się z tym obnosicie, aż widać jak bardzo to jest sztuczne i naciągane...I to tyle.

Czepiłeś się weta jak rzep psiego ogona i udajesz głupka ,w każdym twoim wpisie sączy się jad.Widać jak ciężko pracujesz ,w poniedziałek rano wszystkie swoje wpisy zanosisz swojemu idolowi na biurko i premia gwarantowana.Spojżyj jak jest zarządzana Gmina Osiecznica ,pokaż jeden negatywny wpis na Wójta.
~~- niezalogowany
4 listopada 2017r. o 20:10
tam wójt już dawno z takimi jak wy sobie dawno poradził
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.