Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prokuratur Rejonowy wszczął śledztwo
~~ niezalogowany
4 listopada 2017r. o 20:12
~~& napisał(a): Chleba mi nikt nie daje, sam na niego ciężko pracuję...A na temat starszych ludzi napisałem tylko tyle, że bardzo ich szanuję i podtrzymuję moje słowa...Tylko jak pomagacie "starszym ludziom", to pomagajcie wszystkim starszym. Wielu z nich oczekuje na pomoc, więc dlaczego pomagacie wybranym? I tak bardzo się z tym obnosicie, aż widać jak bardzo to jest sztuczne i naciągane...I to tyle.

Co to znaczy "pomagajcie wszystkim" ? Czyżby aż tylu potrzebowało pomocy ? Poza tym pomaga się tym, którzy o tę pomoc poproszą. WETO nie jest (za przeproszeniem) "duchem świętym", żeby wiedzieć o każdej krzywdzie jaka się dzieje w gminie. Więc zachęcam wszystkich potrzebujących do zgłaszania się do WETO. Pomagają !
I jeszcze jedno: jeżeli komuś "skrzywdzonemu" się pomaga to występuje się przeciwko "krzywdzicielom". To jest dla wszystkich oczywiste.
A wszyscy, którzy pozują tu na niezaangażowanych, powinni być po stronie pokrzywdzonych, a nie bronić krzywdzicieli.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
4 listopada 2017r. o 20:14
~~& napisał(a): Moje chamskie teksty? Przeczytaj swoje :) Zobaczysz, co znaczą chamskie teksty....Wyżywaj się dalej na forum Panie/ Pani xyz, może humor ci się poprawi :) Miłego wieczorku :)

Szlag mnie trafia kiedy czytam "wieczorku", "pieniążków" itp. Tak pisze tylko jakiś eunuch.
~~``` niezalogowany
4 listopada 2017r. o 20:23
~~- napisał(a): tam wójt już dawno z takimi jak wy sobie dawno poradził

Z tobą nauczycielka od polskiego do dzisiaj sobie nie poradziła :P
~~ niezalogowany
4 listopada 2017r. o 22:24
Ja myślałem ,że to veto sobie będzie , spotka się na grilu , pojedzie na wycieczkę do Lichenia a tu masz cały powiat i okolice d-pami trzęsą. Jak jest to prawda , że TVP to jeszcze i posła wyślą do W-wy. Brawo.
~~3c niezalogowany
4 listopada 2017r. o 22:49
A kto niby dupami trzesie?
Konkret! Jak wiecie co to znaczy;)
~~ niezalogowany
5 listopada 2017r. o 0:27
~~3c napisał(a): A kto niby dupami trzesie?
Konkret! Jak wiecie co to znaczy;)

A ty na przykład dupą trzęsiesz, bo się dopytujesz. To niewątpliwy konkret.
~~Tr niezalogowany
5 listopada 2017r. o 8:49
Zamknij dziub
~~&* niezalogowany
5 listopada 2017r. o 11:17
Wasze twierdzenia maja die tyle do prawdy jak zagrodzenie drogi w czernej. Zamiast drogi prywatny teren....... Zamiast pomocy polityczna hucpa.
Zamiast rozwiazywania problemów donoszenia po prokuraturach.....

Zamiast czerpania satysfakcji ze cyt. Ktoś dupy trzesie obawa ze jak wygracie (co jest nierealne) to mieszkańcy beda dupy trzes przed wami- taka mentalność.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia