~~ napisał(a):
Jak ta transakcja ma się do ekonomii ,skoro sprzedano tę szkołę za połowę ceny mimo, że był kupiec za pełną kwotę ? Postąpił by ktoś z was w ten sposób ?
~~&* napisał(a): Wasze twierdzenia maja die tyle do prawdy jak zagrodzenie drogi w czernej. Zamiast drogi prywatny teren....... Zamiast pomocy polityczna hucpa.
Zamiast rozwiazywania problemów donoszenia po prokuraturach.....
Zamiast czerpania satysfakcji ze cyt. Ktoś dupy trzesie obawa ze jak wygracie (co jest nierealne) to mieszkańcy beda dupy trzes przed wami- taka mentalność.
~~ napisał(a):~~& napisał(a): Chleba mi nikt nie daje, sam na niego ciężko pracuję...A na temat starszych ludzi napisałem tylko tyle, że bardzo ich szanuję i podtrzymuję moje słowa...Tylko jak pomagacie "starszym ludziom", to pomagajcie wszystkim starszym. Wielu z nich oczekuje na pomoc, więc dlaczego pomagacie wybranym? I tak bardzo się z tym obnosicie, aż widać jak bardzo to jest sztuczne i naciągane...I to tyle.
Co to znaczy "pomagajcie wszystkim" ? Czyżby aż tylu potrzebowało pomocy ? Poza tym pomaga się tym, którzy o tę pomoc poproszą. WETO nie jest (za przeproszeniem) "duchem świętym", żeby wiedzieć o każdej krzywdzie jaka się dzieje w gminie. Więc zachęcam wszystkich potrzebujących do zgłaszania się do WETO. Pomagają !
I jeszcze jedno: jeżeli komuś "skrzywdzonemu" się pomaga to występuje się przeciwko "krzywdzicielom". To jest dla wszystkich oczywiste.
A wszyscy, którzy pozują tu na niezaangażowanych, powinni być po stronie pokrzywdzonych, a nie bronić krzywdzicieli.
~~ napisał(a): Przypominam ,że tematem tego artykułu jest SKANDALICZNY FAKT SPRZEDAŻY SZKOŁY W PARZYCACH. Okoliczności sprzedaży wyjaśnia (mam nadzieję) Prokuratura w Bolesławcu ( co mnie martwi ). Moim zdaniem to ten park okalający Szkołę jest więcej wart. Nie licząc kosztów wymiany okien dokonanych tuż przed sprzedażą.
~~3c napisał(a): A ile by wydano zanim trafilby sie kupiec, a jakby popadl budynek w ruine? A jakby nagle skoczył kurs euro do 6 zl?
Wina nie jest po stronie Burmistrza lecz Parzycan że nie robili dzieci to i szkoły nie ma.
~~3c napisał(a): A ile by wydano zanim trafilby sie kupiec, a jakby popadl budynek w ruine? A jakby nagle skoczył kurs euro do 6 zl?
Wina nie jest po stronie Burmistrza lecz Parzycan że nie robili dzieci to i szkoły nie ma.