Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prokuratur Rejonowy wszczął śledztwo
~~ niezalogowany
5 listopada 2017r. o 11:20
~~ napisał(a):
Jak ta transakcja ma się do ekonomii ,skoro sprzedano tę szkołę za połowę ceny mimo, że był kupiec za pełną kwotę ? Postąpił by ktoś z was w ten sposób ?

Dla czego Pan Jancelewicz nie wystawił na sprzedaż tych działek które kupił za 10tys za połowę ceny czyli za 5 tys zł tylko walnął cenę 180 tys zł ???,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~&&&&& niezalogowany
5 listopada 2017r. o 11:25
~~&* napisał(a): Wasze twierdzenia maja die tyle do prawdy jak zagrodzenie drogi w czernej. Zamiast drogi prywatny teren....... Zamiast pomocy polityczna hucpa.
Zamiast rozwiazywania problemów donoszenia po prokuraturach.....

Zamiast czerpania satysfakcji ze cyt. Ktoś dupy trzesie obawa ze jak wygracie (co jest nierealne) to mieszkańcy beda dupy trzes przed wami- taka mentalność.

Muszę cię mocno zadziwić już się zgłosiło kilkunastu chętnych którzy chcą startować na Radnych w opozycji do obecnie rządzących bo widzą co się tu wyprawia i chcą temu się przeciwstawić.
~~ niezalogowany
5 listopada 2017r. o 12:15
~~ napisał(a):
~~& napisał(a): Chleba mi nikt nie daje, sam na niego ciężko pracuję...A na temat starszych ludzi napisałem tylko tyle, że bardzo ich szanuję i podtrzymuję moje słowa...Tylko jak pomagacie "starszym ludziom", to pomagajcie wszystkim starszym. Wielu z nich oczekuje na pomoc, więc dlaczego pomagacie wybranym? I tak bardzo się z tym obnosicie, aż widać jak bardzo to jest sztuczne i naciągane...I to tyle.

Co to znaczy "pomagajcie wszystkim" ? Czyżby aż tylu potrzebowało pomocy ? Poza tym pomaga się tym, którzy o tę pomoc poproszą. WETO nie jest (za przeproszeniem) "duchem świętym", żeby wiedzieć o każdej krzywdzie jaka się dzieje w gminie. Więc zachęcam wszystkich potrzebujących do zgłaszania się do WETO. Pomagają !
I jeszcze jedno: jeżeli komuś "skrzywdzonemu" się pomaga to występuje się przeciwko "krzywdzicielom". To jest dla wszystkich oczywiste.
A wszyscy, którzy pozują tu na niezaangażowanych, powinni być po stronie pokrzywdzonych, a nie bronić krzywdzicieli.

Wszystkim to znaczy wszystkim ,którzy się do veta zgłoszą. Nie przekłamuj. Poczytaj sobie decyzje odmowne lub inne dokumenty wydawane przez urzędy i będziesz wiedział jaka jest skala ludzi potrzebujących. Nie chodzi tylko o naszą gminę. Oczernianie veta nic nie da, ludzie w brew twoim poglądom mają swój rozum.
~~ niezalogowany
5 listopada 2017r. o 12:21
Przypominam ,że tematem tego artykułu jest SKANDALICZNY FAKT SPRZEDAŻY SZKOŁY W PARZYCACH. Okoliczności sprzedaży wyjaśnia (mam nadzieję) Prokuratura w Bolesławcu ( co mnie martwi ). Moim zdaniem to ten park okalający Szkołę jest więcej wart. Nie licząc kosztów wymiany okien dokonanych tuż przed sprzedażą.
~~Pytam niezalogowany
5 listopada 2017r. o 18:25
~~ napisał(a): Przypominam ,że tematem tego artykułu jest SKANDALICZNY FAKT SPRZEDAŻY SZKOŁY W PARZYCACH. Okoliczności sprzedaży wyjaśnia (mam nadzieję) Prokuratura w Bolesławcu ( co mnie martwi ). Moim zdaniem to ten park okalający Szkołę jest więcej wart. Nie licząc kosztów wymiany okien dokonanych tuż przed sprzedażą.

Czy to prawda że przed sprzedażą wymieniono okna na kwotę około 60 tys zł czyli prawie połowę ceny za jaką sprzedano Szkołę wraz z piękną hektarową działką.????
~~3c niezalogowany
5 listopada 2017r. o 19:29
A ile by wydano zanim trafilby sie kupiec, a jakby popadl budynek w ruine? A jakby nagle skoczył kurs euro do 6 zl?

Wina nie jest po stronie Burmistrza lecz Parzycan że nie robili dzieci to i szkoły nie ma.
~~ niezalogowany
5 listopada 2017r. o 19:33
~~3c napisał(a): A ile by wydano zanim trafilby sie kupiec, a jakby popadl budynek w ruine? A jakby nagle skoczył kurs euro do 6 zl?

Wina nie jest po stronie Burmistrza lecz Parzycan że nie robili dzieci to i szkoły nie ma.

Nie kłam.

Mieszkanki budynku chciały kupić za cenę 256 tys. z zachowaniem prawa pierwokupu.

A, jak to piszesz Parzycan, to ty możesz pocałować w ...
~~do ccc niezalogowany
5 listopada 2017r. o 19:57
~~3c napisał(a): A ile by wydano zanim trafilby sie kupiec, a jakby popadl budynek w ruine? A jakby nagle skoczył kurs euro do 6 zl?

Czyli mam rozumieć, że Gmina sprzedała Szkołę za 132 tys za które kupiła 33 000 euro po 4 zł , gdyby euro zdrożało na 6 zł i Szkołę kupiły by te Panie za 265 tys to Gmina mogła by kupić 44 166 Euro, Co do ruiny to ,doprowadziliście budynek byłej Biblioteki i Przedszkola w Zebrzydowej Stacyjnej który ludzie do tej pory remontują.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza