~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~3c napisał(a): Ad 1 bo taniej. Nie burmistrz tylko rada.
Ad 2 ciebie mniej
Ad 3 polityczne i populistyczne pytanie. Patrz p 1
Ad 4 kłamstwo nikt nie przejmował kubłòw.
Zadowoleni?
A co Bolesławiec zabrał kubły ?
A kto dawał pod nos radnym projekt uchwały ?
A burmistrz ma problemy z jakąkolwiek uchwałą ?
To właśnie jest to. Radni spolegliwi uchwalą wszystko nie znając podłoża projektodawcy uchwały. Tak jest jak organ wykonawczy rządzi organem uchwałodawczym. Przypuszczam ,że do tej pory radni nie wiedzą dla czego tak głosowali.
Ja uważam ,że spolegliwi radni nie są organem ustawodawczym a organem od zatwierdzania projektów uchwał burmistrza.
~~3c napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~3c napisał(a): Ad 1 bo taniej. Nie burmistrz tylko rada.
Ad 2 ciebie mniej
Zadowoleni?
To właśnie jest to. Radni spolegliwi uchwalą wszystko nie znając podłoża projektodawcy uchwały. Tak jest jak organ wykonawczy rządzi organem
uchwałodawczym. Przypuszczam ,że do tej pory radni nie wiedzą dla czego tak
głosowali.
Ja uważam ,że spolegliwi radni nie są organem ustawodawczym a organem od zatwierdzania projektów uchwał burmistrza.
Lepiej wetowac jak idzie dla zasady ad co!
albo latac po prokuraturach a nawet meila nie napisza jak się zaprosi!
~~3c napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~3c napisał(a): Ad 1 bo taniej. Nie burmistrz tylko rada.
Ad 2 ciebie mniej
Zadowoleni?
To właśnie jest to. Radni spolegliwi uchwalą wszystko nie znając podłoża
projektodawcy uchwały. Tak jest jak organ wykonawczy rządzi organem uchwałodawczym. Przypuszczam ,że do tej pory radni nie wiedzą dla czego tak głosowali.
Lepiej wetowac jak idzie dla zasady ad co!
albo latac po prokuraturach a nawet meila nie napisza jak się zaprosi!
~~I napisał(a): Juz dołożyli ze dwa razy zepsuty dach na szkole podstawowej i czerwonym