emem napisał(a): ~~obserwaTOr napisał(a): Pytanie. O której ten filmik był robiony bo nie kojarzę w dniu wczorajszym tak ładnej pogody. Za to w zeszłym roku jak najbardziej.
Zachęcam do ponownego przeczytania tekstu - tym razem ze zrozumieniem :)
Przeczytałem ponownie tekst. Rozumieć nie ma co bo nie zauważyłem podanego roku. Mea culpa. Od siebie dodam, że tylko bigos odgrzewany jest dobry, kotlet już nie koniecznie. Czy naprawdę nie ma o czym pisać z aktualnych tematów, nawet związanych z 1 Listopada? A choćby o rozrastającym się biznesie cukierniczo-fast-food-owym na wprost bramy cmentarza. Przeprowadzić na ten temat sondaż lub dyskusję. Moim subiektywnym zdaniem to brak wyczucia. Brakowało jeszcze dmuchanych baloników, skaczących i szczekających piesków i petard. Kiedy na Dni Miasta przyjadą Czesi z "Wesołym Miasteczkiem" dogadać się niech wpadną jeszcze w okolicach 1XI i na placu parkingowym się rozłożą. Biznes jak się patrzy. Dzieci będą miały zajęcie a rodzice na groby.
A wracając do tematy pokazany filmik i tak już od dawna jest nieaktualny. Jeśli już chcieliście tak bardzo pokazać ten filmik to tytuł tylko zmienić na coś w stylu "Z portalowej taśmoteki", bo otwierając post spodziewałem się jakiegoś świeżego, aktualnego tematu. Pozdrawiam