falco napisał(a): pominę tu sprawę odpowiednich dokumentów bo o te będzie zapewne trudno ...
no chyba że będą to dokumenty dostarczone przez samą zainteresowaną tym masztem firmę ale napiszę tak ...
będą to ''wspomnienia z wakacji '';)
W Łebie przy ul . św .Jakuba stoi sobie kościół z nad wyraz nowoczesną dzwonnicą a na niej wiszą sobie pewne urządzenia i może by było to niezauważalne tyle że zaraz obok stoi prywatny domek obsadzony ślicznymi tujami a ponad nimi góruje tablica ...
tablica informująca o tym że owe urządzenia zawieszono wbrew temu czego chcieli i mieszkańcy i ...urzędy ;)
być może jest ona gdzieś w sieci ...nie wiem bo nie sprawdzałem ale jako że - jak wszystkim zapewne wiadomo ;) - nie lubię pazerności i obłudy kleru zrobiłem sobie zdjęcie ...''na pamiątkę ''
dlaczego tamtejszy pan proboszcz ''olewa ''sprawę i zapadłe ponoć wyroki ?
wiadomo dlaczego ...
~~ napisał(a):falco napisał(a): pominę tu sprawę odpowiednich dokumentów bo o te będzie zapewne trudno ...
no chyba że będą to dokumenty dostarczone przez samą zainteresowaną tym masztem firmę ale napiszę tak ...
będą to ''wspomnienia z wakacji '';)
W Łebie przy ul . św .Jakuba stoi sobie kościół z nad wyraz nowoczesną dzwonnicą a na niej wiszą sobie pewne urządzenia i może by było to niezauważalne tyle że zaraz obok stoi prywatny domek obsadzony ślicznymi tujami a ponad nimi góruje tablica ...
tablica informująca o tym że owe urządzenia zawieszono wbrew temu czego chcieli i mieszkańcy i ...urzędy ;)
być może jest ona gdzieś w sieci ...nie wiem bo nie sprawdzałem ale jako że - jak wszystkim zapewne wiadomo ;) - nie lubię pazerności i obłudy kleru zrobiłem sobie zdjęcie ...''na pamiątkę ''
dlaczego tamtejszy pan proboszcz ''olewa ''sprawę i zapadłe ponoć wyroki ?
wiadomo dlaczego ...
Dlaczego?
DP napisał(a):emem napisał(a): DP - w tej sprawie nie wiadomo o co chodzi. A jak nie wiadomo o co chodzi to zazwyczaj chodzi o pieniadze.
Takich masztow stoi pelno wszedzie i nic sie niklmu nie dzieje. Nie widze wiec powodow dla ktorych takiego masztu nie moznaby wybudowac, ale nie odbieram tez tym ludziom prawa do oprotestowywania tego.
no, to całkiem miło z Twojej strony.
Mój komentarz był do wypowiedzi .M.M., wypowiedzi króra jest bardzo wymowna,
i wiadomo o co w niej chodzi.
Jeśli chce skomentować mój komentarz to ok, jestem nawet cieka.
kc napisał(a):DP napisał(a):emem napisał(a): DP - w tej sprawie nie wiadomo o co chodzi. A jak nie wiadomo o co chodzi to zazwyczaj chodzi o pieniadze.
Takich masztow stoi pelno wszedzie i nic sie niklmu nie dzieje. Nie widze wiec powodow dla ktorych takiego masztu nie moznaby wybudowac, ale nie odbieram tez tym ludziom prawa do oprotestowywania tego.
no, to całkiem miło z Twojej strony.
Mój komentarz był do wypowiedzi .M.M., wypowiedzi króra jest bardzo wymowna,
i wiadomo o co w niej chodzi.
Jeśli chce skomentować mój komentarz to ok, jestem nawet cieka.
Marcin Marczewski to emem.