Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wyremontowali drogę w Zebrzydowej
~~kto? niezalogowany
21 listopada 2017r. o 13:47
Kto wyremontował?
Te mordy ze zdjęcia, które są przy każdym podobnym artykule? Jeśli jest nagłówek ,,wyremontowali, zrobili, posprzątali" to pokaż pan, panie marczewski zdjęcia tych osób, które to faktycznie robiły, a nie tych kulfonów czerwonych, co są tylko do rozdysponowania naszymi pieniędzmi.
Ze swojej kieszenie jeden z drugim wyremontował drogę?
No już mnie w wkur... tymi artykułami, a raczej zdjęciami jakie zamieszczacie pod tytułem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~kto? niezalogowany
21 listopada 2017r. o 13:47
Kto wyremontował?
Te mordy ze zdjęcia, które są przy każdym podobnym artykule? Jeśli jest nagłówek ,,wyremontowali, zrobili, posprzątali" to pokaż pan, panie marczewski zdjęcia tych osób, które to faktycznie robiły, a nie tych kulfonów czerwonych, co są tylko do rozdysponowania naszymi pieniędzmi.
No już mnie w wkur... tymi artykułami, a raczej zdjęciami jakie zamieszczacie pod tytułem
~~ niezalogowany
21 listopada 2017r. o 13:52
~~Ułan napisał(a): Jest i Napoleon :D mogę spać spokojnie. Spytam tylko ile nas kosztuje jego utrzymanie?
Ps. Kto wyremontował? ze swoich remontowali? czy z naszych podatków? Powinni tam jeszcze podziękować.

Dziękujemy podatnikom .:)
~~ niezalogowany
21 listopada 2017r. o 14:00
~~kto? napisał(a): Kto wyremontował?

A kogo Marczewski ma pokazywac? Co miesiac Bolec przytula przelew ze starostwa i urzedu miasta, wiec Marczewski robi co mu każa!
~~ niezalogowany
21 listopada 2017r. o 14:03
Jakoś nie przeszkadza wam pieprzyć ,że burmistrz wszystko robi. Boli ,że burmistrza nie zaprosili pod kamerę ? To jest ten ból a co jest pisane w tej gazetce propagandowej ? Burmistrz za swoje robi ? ze swoich daje nagrody i puchary ? Albo przyjmujemy retorykę dla wszystkich , albo dla tych co chcemy i jest wygodne dla danej ekipy.
Idąc tym tokiem myślenia to robotnicy ze swoich wyremontowali i za darmo ? Radny was uwiera bo nie dało się go zniszczyć ? bo jest uczciwy i na swojej pracy się dorobił ?
~~Filip niezalogowany
Na istotnych świetnie to opisali
~~ niezalogowany
~~ napisał(a):

A kogo Marczewski ma pokazywac? Co miesiac Bolec przytula przelew ze starostwa i urzedu miasta, wiec Marczewski robi co mu każa!

Zapłać Marczewskiemu to może twoją piękną buźkę pokaże.
~~ niezalogowany
21 listopada 2017r. o 14:07
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):

Zapłać Marczewskiemu to może twoją piękną buźkę pokaże.

Nie może pokaże tylko jak zapłacę to na pewno pokaze. Jak widac to nie dziennikarstwo tylko sami wiecie co. Ten wstep w artykule o drodze, ktora odzyskala blask. Ha ha jak za komuny. Wladza placi a posluszny Bolec i Marczewski pisza.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.