~~leon napisał(a):~~Lola xD napisał(a): widać że same komuchy xD skoro tak przeszkadza ta władza to wypierdyl za granicę najlepiej do pani Merkel ;)
bez Pani Merkel to byś robiła zakupy w gs-ie a twój stary pitałby do roboty fiatem :) dużym...kość słoniowa.
tu jest twój problem loda :), jesteś za bardzo zaściankowa, żeby zobaczyć całość sytuacji :) liczy się tu i teraz...
~~Mieszkaniec napisał(a): Dziękujemy w imieniu narodu polskiego za słuszny i potrzebny protest. Nawet takie mikro akcje wyrażające niezadowolenie przynoszą wyraźny skutek. PiS nas nie zastraszy
~~ napisał(a):~~. napisał(a): a właśnie, że nie dostałem, a nawet jesli to co? Zal ci dupe sciska, że makrela ci nic nie daje? wysmaruj się gównem, krzycz allach kupczylach, niszcz wszystko na swojej drodze, to też dostaniesz. a Póki co musisz się zadowalać stadem dzikich murzynów montujących cię w dupala.
Zdechniesz gó.wnojadzie jak ci zabiorą 500+,Merkel nie daje ochłapów spytaj tych co pracują w Niemczech ile dostają rodzinnego to że, ty bierzesz do mordy to twój problem .Ponadto widzę, że jesteś rozgarnięty jak kupa gnoju.
~~leon napisał(a):mea napisał(a):~~Łysy napisał(a): Nie mają nic do roboty to se protestują
A gdyby zapieprzali przez 12 godzin 6 dni w tygodniu to wątpię by chciało im się zajnować pierdołami na które nie mają wpływu.
Do roboty społecznej się weźcie ,papierki pozbierajcie,liscie pozamiatajcie kupy psie ogarnicie a nie takie tam nie wiadomo co i po co!
Masz rację.
to można pracować na swoim po 12 godzin 6 dni w tygodniu tylko ???
matko to ja adres poproszę...nie będę musiał zapieprzać po 16 godzin an dobę 7 dni w tygodniu, żeby oddać podatki na 500+ dla inwalidów umysłowych i dla pań co "nigdy puste" nie chodzą...
umysłowo elektorat is jest w okolicy Korei :) ciekawe jak wyjdziemy z Unii co będziesz jedno z drugim robić :) wiem, wiem ty pracujesz w Polsce za spoko kasę...tylko większość produkcji z Polski trafia na export...nie ma exportu nie ma pracy :)
~~San Escobar napisał(a): https://www.tvn24.pl/magazyn-tvn24/chaos-polityczna-korupcja-zastepy-pisiewiczow-efekt-uboczny-reformy-pis,127,2270
w średniowieczu było lepiej