Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jan Russ znów szefem PiS w Bolesłacu
~~brodiaga niezalogowany
3 grudnia 2017r. o 18:31
Komitet. Był już kiedyś komitet w każdej mieścinie pereelowskiej. W Bolesławcu taki specjalny okrągły był bez kantów... Drugi roczek mija a przewodnia siła narodu podatków nie obniżyła, zlodziei do kryminału nie wsadziła. Nic nowego w prl2.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
3 grudnia 2017r. o 18:55
~~brodiaga napisał(a): Komitet. Był już kiedyś komitet w każdej mieścinie pereelowskiej. W Bolesławcu taki specjalny okrągły był bez kantów... Drugi roczek mija a przewodnia siła narodu podatków nie obniżyła, zlodziei do kryminału nie wsadziła. Nic nowego w prl2.

Wielu, ale to bardzo wielu juz siedzi.
~~ niezalogowany
3 grudnia 2017r. o 19:28
Ponoć jest się z czego cieszyć , bo Węgry i Łotwa zagłosują przeciw rezolucji w UE.
Czy tylko oto nam chodzi. Jest mi smutno. Nie będę mogła głosować w wyborach samorządowych, bo jestem niepełnosprawna. Dlaczego , jestem przez to gorszym obywatelem. A poza tym na kogo mamy głosować. Na żadną partię ani ja ani moi bliscy nie chcemy.
~~ niezalogowany
3 grudnia 2017r. o 19:33
~~ napisał(a): Ponoć jest się z czego cieszyć , bo Węgry i Łotwa zagłosują przeciw rezolucji w UE.
Czy tylko oto nam chodzi. Jest mi smutno. Nie będę mogła głosować w wyborach samorządowych, bo jestem niepełnosprawna. Dlaczego , jestem przez to gorszym obywatelem. A poza tym na kogo mamy głosować. Na żadną partię ani ja ani moi bliscy nie chcemy.

Prawdopodobnie jeszcze W Brytania się wstrzyma bo już wychodzi z Unii.
~~ niezalogowany
3 grudnia 2017r. o 19:48
I dalej najważniejsze kto będzie przeciw rezolucji niż to, że niepełnosprawny obywatel nie będzie mógł głosować.
~~ niezalogowany
3 grudnia 2017r. o 20:00
~~ napisał(a): I dalej najważniejsze kto będzie przeciw rezolucji niż to, że niepełnosprawny obywatel nie będzie mógł głosować.

.Pis nie interesuje się niepełnosprawnymi ale na dobry początek przy porodzie niepełnosprawnego dziecka dają 4 tysiące i na tym koniec.
~~ niezalogowany
3 grudnia 2017r. o 20:22
~~ napisał(a): Ponoć jest się z czego cieszyć , bo Węgry i Łotwa zagłosują przeciw rezolucji w UE.

Zalozcie wasza partie.
~~ niezalogowany
3 grudnia 2017r. o 20:25
A kto to takie dziecko wychowa. Jestem ojcem mojej niepełnosprawnej córki, którą bardzo kocham. Jednak te swoje 4 tys. to mogą sobie wsadzić nie powiem gdzie. Jest to ogromny wysiłek finansowy, emocjonalny a także fizyczny. Moja
żona od dziesięciu lat mimo skończonych studiów nie może pracować. Jej kręgosłup nadaje się do wymiany, a ja pracuję od rana do nocy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza