~~brodiaga napisał(a): Komitet. Był już kiedyś komitet w każdej mieścinie pereelowskiej. W Bolesławcu taki specjalny okrągły był bez kantów... Drugi roczek mija a przewodnia siła narodu podatków nie obniżyła, zlodziei do kryminału nie wsadziła. Nic nowego w prl2.
~~ napisał(a): Ponoć jest się z czego cieszyć , bo Węgry i Łotwa zagłosują przeciw rezolucji w UE.
Czy tylko oto nam chodzi. Jest mi smutno. Nie będę mogła głosować w wyborach samorządowych, bo jestem niepełnosprawna. Dlaczego , jestem przez to gorszym obywatelem. A poza tym na kogo mamy głosować. Na żadną partię ani ja ani moi bliscy nie chcemy.
~~ napisał(a): I dalej najważniejsze kto będzie przeciw rezolucji niż to, że niepełnosprawny obywatel nie będzie mógł głosować.
~~ napisał(a): Ponoć jest się z czego cieszyć , bo Węgry i Łotwa zagłosują przeciw rezolucji w UE.
Czy tylko oto nam chodzi. Jest mi smutno. Nie będę mogła głosować w wyborach samorządowych, bo jestem niepełnosprawna. Dlaczego , jestem przez to gorszym obywatelem. A poza tym na kogo mamy głosować. Na żadną partię ani ja ani moi bliscy nie chcemy.