~~:) napisał(a): No i co z tego wynika?- Żal mi ciebie tak po prostu po ludzku - oceniasz wszystkich swoją miarą a że wstydzisz się zalogować mnie nie dziwi . Waszą dewizą jest zamykanie ust i ataki na dziennikarzy TVP , - NIEDOCZEKANIE .
Jedno - ludzie mają dosyć tej kłamliwej partyjki i dosyć ich naczelnika
A teraz skasuj swoje " srebrniki" nie pisz dzisiaj więcej
Zalicz kościółek ,daj na tacę i jeszcze raz - nie pisz bo ludzie mają ciebie dosyć
~~:) napisał(a): No i co z tego wynika?
Jedno - ludzie mają dosyć tej kłamliwej partyjki i dosyć ich naczelnika
A teraz skasuj swoje " srebrniki" nie pisz dzisiaj więcej
Zalicz kościółek ,daj na tacę i jeszcze raz - nie pisz bo ludzie mają ciebie dosyć
M21W2 napisał(a): Bojówkarze jako żywe tarcze użyli kobiety , w piątek jajka , czy następnym krokiem będą koktajle Molotowa , jak daleko posuną się bojówkarze sterowani przez rządnych władzy PO I Nowoczesna . Antypisowcy czy TVN 24 podaje takie informacje czy tylko ogłupia .
P.S. Trzy Panie bojówkarki zdały relację z akcji towarzyszowi Święcickiemu PO - trzy trafione niestety krwi nie było .Oto PO i Nowoczesna -
~~M21 napisał(a): Ty jesteś w pełni rozumu? Jest niedziela ,ludzie mają wolny dzień ,odpoczywają a ty tu od rana ziejesz propagandą i nienawiścią
do oponentów
Masz swoje lata więc załóż kapelusik i pospaceruj bo świeże powietrze poprawi stan twojego umysłu
~~Zeniu napisał(a): Skandaliczne zachowanie posłów PO w polskim sejmie.
~~ napisał(a):~~Zeniu napisał(a): Skandaliczne zachowanie posłów PO w polskim sejmie.
Ty głupolu lepiej zobacz jak ona wyglądała jak wyciśnięta cytryna ,a to żałosny głos ,,za co chcecie mnie odwołać to przejdzie do historii.Wypadła tak żaośnie jak całe jej 2 lata wykonywania poleceń Kaczyńskiego.Zachowanie posłów PO było takie na jakie sobie zapracowała.