~~WTS napisał(a): Ale po co się tłumaczysz z tego grajkowania i fotografowania? Ja nie oceniałem tego, tylko Waszą nieporadność polityczną. Bez powodzenia próbowaliście zostać radnymi. Pan Gość był ewidentnie nieprzygotowany i niewielką ma wiedzę w temacie.
Do Pana Emema. Takie głupotki to może Pan córce wciskać.
~~WTS napisał(a): Ale po co się tłumaczysz z tego grajkowania i fotografowania? Ja nie oceniałem tego, tylko Waszą nieporadność polityczną. Bez powodzenia próbowaliście zostać radnymi. Pan Gość był ewidentnie nieprzygotowany i niewielką ma wiedzę w temacie.
Bernard napisał(a):~~WTS napisał(a): Ale po co się tłumaczysz z tego grajkowania i fotografowania? Ja nie oceniałem tego, tylko Waszą nieporadność polityczną. Bez powodzenia próbowaliście zostać radnymi. Pan Gość był ewidentnie nieprzygotowany i niewielką ma wiedzę w temacie.
Nie odróżniasz tłumaczenia się od tłumaczenia tobie.
Kto ci broni usiąść i na żywo komentować bolesławieckie wydarzenia lepiej niż my?
Albo zostać radnym?
A no tak, trudno robić jedno lub drugie jako anonim, wymaga to podpisania się pod swoimi słowami, ocenami, poglądami. A to znowu kusi hejterów, którzy tego nie potrafią...
~~WTS napisał(a): A co Ty się tak obrażasz? Będę chciał to usiądę i na żywo będę komentował a na razie komentuję Twoje słabe rozmowy. Jak masz jakiś problem z komentarzami to przestań to robić publicznie i po problemie. Nie hejtuje Ciebie personalnie tylko Twoje słabe wywiady w których widać brak warsztatu telewizyjnego.
~~WTS napisał(a): Tłumaczenie że robisz imprezy więc jesteś za imprezami które ludziom przeszkadzają spać i zakłócają ciszę nocną jest żałosne.
~~WTS napisał(a):
A co Ty się tak obrażasz? Będę chciał to usiądę i na żywo będę komentował a na razie komentuję Twoje słabe rozmowy. Jak masz jakiś problem z komentarzami to przestań to robić publicznie i po problemie. Nie hejtuje Ciebie personalnie tylko Twoje słabe wywiady w których widać brak warsztatu telewizyjnego.
Pare słów do Twoego Gościa. na każdy temat coś papalałeś ale niestety nic odkrywczego ani poważnego nie powiedziałeś. Tłumaczenie że robisz imprezy więc jesteś za imprezami które ludziom przeszkadzają spać i zakłócają ciszę nocną jest żałosne. Widać że jeszcze dzieciak jesteś i w sumie rację mieli ludzie że nie wybrali Ciebie na radnego. Chcesz znowu pokazać swój poziom żaden problem obejrzymy i napiszemy.
emem napisał(a): Gdybys cokolwiek wiedzial, a Bernard mial rzeczywiscie problem z warsztatem, to bys w paru punktach pokazal co bylo nie tak, i jak powinno byc.
Bernard napisał(a): Oczywiście, że brakuje mi warsztatu telewizyjnego. Mam tego świadomość.
~~WTS napisał(a):emem napisał(a): Gdybys cokolwiek wiedzial, a Bernard mial rzeczywiscie problem z warsztatem, to bys w paru punktach pokazal co bylo nie tak, i jak powinno byc.
Tuż po Tobie Bernard napisał:
Bernard napisał(a): Oczywiście, że brakuje mi warsztatu telewizyjnego. Mam tego świadomość.
Ty emem sam potrafisz się zaorać.