~~ napisał(a): Co do barierek w Wawie i ochrony to by tego nie było gdyby nie swołocz z KOD, która nie daje innym przejść w spokoju.
Co do woli przekazywania pieniędzy to nie do końca w przypadku WOŚP mam na to wpływ. Skoro wykorzystuje się ludzi i mienie na które płacę podatki to widac wyboru nie mam. Warto obliczyć po imprezie jakie były koszty miasta i ile zebrano. Wtedy będziemy wiedzieć.
~~ napisał(a): Co do barierek w Wawie i ochrony to by tego nie było gdyby nie swołocz z KOD, która nie daje innym przejść w spokoju.
Co do woli przekazywania pieniędzy to nie do końca w przypadku WOŚP mam na to wpływ. Skoro wykorzystuje się ludzi i mienie na które płacę podatki to widac wyboru nie mam. Warto obliczyć po imprezie jakie były koszty miasta i ile zebrano. Wtedy będziemy wiedzieć.
~~biwjdkmol,p napisał(a): Informuję, "koszty miasta", to budżet miasta złożony ze składek mieszańców. Brawo,że ktoś, po tylu latach wstydu - Panie Prezydencie- tworzy WOŚP w Bolesławcu. Przez wiele lat nie wspierał Pan inicjatyw oddolnych , obywatelskich,których się pan boi. Tyle. Dobrze,że robi to Michał Szwed , mam nadzieję,że nie na zawołanie Cara,bo taka jest potrzeba polityczna....
~~ad napisał(a):~~biwjdkmol,p napisał(a): Informuję, "koszty miasta", to budżet miasta złożony ze składek mieszańców. Brawo,że ktoś, po tylu latach wstydu - Panie Prezydencie- tworzy WOŚP w Bolesławcu. Przez wiele lat nie wspierał Pan inicjatyw oddolnych , obywatelskich,których się pan boi. Tyle. Dobrze,że robi to Michał Szwed , mam nadzieję,że nie na zawołanie Cara,bo taka jest potrzeba polityczna....
Bez wiedzy i zgody najjaśniejszego nic co jest w jego właściwości i kompetencji nie dzieje się bez jego wiedzy i zgody. Wbij to sobie do głowy. Pan Michał może tyle, na ile dostanie zgody z ratusza. I właśnie tu tkwi sęk, dlaczego akurat w tym roku :)