Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Michał Szwed: Ludzie chcieli WOŚP
~~San Escobar niezalogowany
15 grudnia 2017r. o 12:03
Rydzyk dostał oficjalnie od pisu ostatnio tylko 70 milionów z publicznych pieniędzy. Nie widziałem nigdy żeby się z czegoś rozliczał. Caritas to samo.

Pisowce to tragedia narodowa.

Wybory będą SFAUSZOWANE przez pisowców i wybuchnie wielka zadyma
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
15 grudnia 2017r. o 17:34
~~San Escobar napisał(a): Rydzyk dostał oficjalnie od pisu ostatnio tylko 70 milionów z publicznych pieniędzy. Nie widziałem nigdy żeby się z czegoś rozliczał. Caritas to samo.

Pisowce to tragedia narodowa.

Wybory będą SFAUSZOWANE przez pisowców i wybuchnie wielka zadyma
Zadymę to już masz pod kopułą!
18032
#kamil.stefan nieaktywny
15 grudnia 2017r. o 17:51
~~lao napisał(a): Tak i akurat przed wyborami prezydent wykazał się łaskawością i zezwolił na WOŚP. Panie Michale, albo to naiwność, albo po prostu jest pan dworzaninem :)

Pan Prezydent nie ma co pozwalac, jest to inicjatywa spoleczenstwa. A dla tych wszytkich hejterow mam do powiedzenia tylko tyle ze to jest tylko kwestia czasu az ich zycie lub osobom im bliskim ten sprzet zakupiony przez wosp uratuje zycie lub pomoze wyzdrowiec. Nie jestem dzialaczem ale na pewno wrzuce jakies pieniadze do puszki
~~alan niezalogowany
15 grudnia 2017r. o 17:55
A w jakich obiektach przygotowywany jest finał i sam finał? W miejskich złotko, a nimi zarządza prezydent. Bez jego zgody nic się tu nie dzieje. Zarządza także pracą ludzi szykujących w godzinach pracy :)
~~Co by było gdyby niezalogowany
15 grudnia 2017r. o 18:31
Aż strach pomyśleć co by było gdyby Donek z ekipą nie okradał przez 8 lat Polski, by się mogło okazać że WOŚP by był nie potrzebny :)
~~ niezalogowany
15 grudnia 2017r. o 19:30
~~zacofany moher napisał(a): Wszystkich broniących udziału pieniędzy państwowych w imprezie typu WOŚP "bo ludzie tego chcą" ostrzegam, że gdy rozwinie się dyskusja o nauczaniu religii w szkołach padnie ten sam argument. I co wtedy powiecie?
Z taką różnicą, że o nauczanie religii naprawdę się pyta i dopiero gdy rodzice złożą taką deklarację - organizuje się zajęcia. Tutaj zgodę się domniemywa.

No i tu się mylisz.
Lekcje religii są w każdej szkole. Jedyne o co się pytają to to czy dzieci na tą lekcję będą uczęszczały.

~~ niezalogowany
15 grudnia 2017r. o 19:37
~~ napisał(a):
~~ napisał(a): To jest właśnie to o czym od lat mówił Matka Kurka. Zaangażowanie i koszty samorządowe idące w milionach !!! a zbiórka zaledwie procenty tego. Czysta kasa dla Owsiaka.
http://kontrowersje.net/przez_12_lat_owsiak_m_g_zbudowa_10_budzik_w_ale_wola_171_milion_w_pos_a_w_b_oto_i_na_inne_luksusy

Proszę Pana po części racja, ale
1.pieniążki na Pana Rydzyka coś ponad 30 mln
2. miesięcznice ilu tam jest policjantów ostatnio ?, barierki itp

z czyich to pieniędzy Pana jaki i moich.

W przypadku WOŚP to chociaż ma Pan wybór czy dać czy nie.
Na szczęście 96 miesięcznica już w kwietniu, a wtedy Pan Kaczyński powie że nie było żadnego wybuchu i tyle. Mam nadzieję ze będzie miał na tyle jaj pomiędzy nogami.

1. Co ma rydzyk do wiatraka ?
2. Również i podczas każdej imprezy WOŚP zabezpieczenie daje POLICJA. Mają to obowiązkach .!
3.Sam atak na religie , wiarę,politykę kto nie kocha dzieci, i nie lecz się sprzętem wośp to idiotyzm. Brak argumentów. Złodziejstwo jest po prostu złodziejstwem !
~~ niezalogowany
15 grudnia 2017r. o 19:42
ramaj napisał(a):
~~KJ napisał(a): NFZ pobiera ode mnie misiecznie prawie 300 zł tj 3600 zł rocznie i nie będą mi opowiadać oszołomy że jak nie dam pięć zł na Złoty Melon Owsiaka to cała służba zdrowia się zawali

Nie dawaj.Tylko jak kiedys zalegniesz to zakaż używania sprzętu z serduszkiem.Dopisane 15.12.2017r. o godz. 11:42:
~~zacofany moher napisał(a): ...........
Z taką różnicą, że o nauczanie religii naprawdę się pyta i dopiero gdy rodzice złożą taką deklarację - organizuje się zajęcia. .............

Buuuhhhhaaaa.
Rydzykowi jak sypnęli 60 mln też oczywiście pytali
Śmieszne aż smutne.

Jak zalegnę to zasr...ym obowiązkiem szpitala jest leczyć i owsik niech się nie wpiepr...a do publicznych placówek. Niech założy szpital prywatny i łóżcie na niego ile wlezie . Zobaczymy ile dzieci tam będzie leczonych?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza