~~San Escobar napisał(a): Rydzyk dostał oficjalnie od pisu ostatnio tylko 70 milionów z publicznych pieniędzy. Nie widziałem nigdy żeby się z czegoś rozliczał. Caritas to samo.Zadymę to już masz pod kopułą!
Pisowce to tragedia narodowa.
Wybory będą SFAUSZOWANE przez pisowców i wybuchnie wielka zadyma
~~lao napisał(a): Tak i akurat przed wyborami prezydent wykazał się łaskawością i zezwolił na WOŚP. Panie Michale, albo to naiwność, albo po prostu jest pan dworzaninem :)
~~zacofany moher napisał(a): Wszystkich broniących udziału pieniędzy państwowych w imprezie typu WOŚP "bo ludzie tego chcą" ostrzegam, że gdy rozwinie się dyskusja o nauczaniu religii w szkołach padnie ten sam argument. I co wtedy powiecie?
Z taką różnicą, że o nauczanie religii naprawdę się pyta i dopiero gdy rodzice złożą taką deklarację - organizuje się zajęcia. Tutaj zgodę się domniemywa.
~~ napisał(a):~~ napisał(a): To jest właśnie to o czym od lat mówił Matka Kurka. Zaangażowanie i koszty samorządowe idące w milionach !!! a zbiórka zaledwie procenty tego. Czysta kasa dla Owsiaka.
http://kontrowersje.net/przez_12_lat_owsiak_m_g_zbudowa_10_budzik_w_ale_wola_171_milion_w_pos_a_w_b_oto_i_na_inne_luksusy
Proszę Pana po części racja, ale
1.pieniążki na Pana Rydzyka coś ponad 30 mln
2. miesięcznice ilu tam jest policjantów ostatnio ?, barierki itp
z czyich to pieniędzy Pana jaki i moich.
W przypadku WOŚP to chociaż ma Pan wybór czy dać czy nie.
Na szczęście 96 miesięcznica już w kwietniu, a wtedy Pan Kaczyński powie że nie było żadnego wybuchu i tyle. Mam nadzieję ze będzie miał na tyle jaj pomiędzy nogami.
ramaj napisał(a):~~KJ napisał(a): NFZ pobiera ode mnie misiecznie prawie 300 zł tj 3600 zł rocznie i nie będą mi opowiadać oszołomy że jak nie dam pięć zł na Złoty Melon Owsiaka to cała służba zdrowia się zawali
Nie dawaj.Tylko jak kiedys zalegniesz to zakaż używania sprzętu z serduszkiem.Dopisane 15.12.2017r. o godz. 11:42:~~zacofany moher napisał(a): ...........
Z taką różnicą, że o nauczanie religii naprawdę się pyta i dopiero gdy rodzice złożą taką deklarację - organizuje się zajęcia. .............
Buuuhhhhaaaa.
Rydzykowi jak sypnęli 60 mln też oczywiście pytali
Śmieszne aż smutne.