~~"Niezalezny" inaczej ten Pan emem! napisał(a): Demoralizuje w ten sposob mlodych internautow i daje przyzwolenie na ordynarny hejt. Uzasadnia to kłamliwie i pokretnie.
Na to przyzwolenia nie ma.
Nie, to Pan, Panie Anonimie demoralizuje przymykajac oko i ucho na chamskie wypowiedzi politykow. Ja pisze wprost: Kaczynski zachowal sie jak cham obrazajac innych politykow w Sejmie. Pawłowicz zachowała sie jak cham jedzac w Sejmie i krzyczac do innych. Oczywiscie wsrod politykow innych partii tez znajdziemy liczne przyklady (np. pan Niesiołowski itd.), ale dzisiaj rzadzi PiS i to ich przekaz jest dzisiaj najbardziej widoczny.
Akceptowanie i tlumaczenie za wszelka cene takich zachowan - a robia to politycy broniac Kaczynskiego (choc obronic sie tego nie da - bo byl zdenerowany, bo mowil o bracie i takie tak paplanie) to jest wlasnie generowanie hejtu w sieci. To co jest na Bolec.Info to juz jest tylko efekt tego.
Wycinanie postow i banowanie to nie jest rozwiazanie na hejt - bo to leczenie objawow choroby, a nie eliminowanie jej zrodla. Hejt sie skonczy jak tacy chamscy politycy (i ci ktorzy ich tlumacza) odejda na emeryture lub odlacza swoje urzadzenia od internetu.
Pozdr,
emem
PS. Alter - Ty mi tu o hejcie, a ja moglbym zacytowac Twoje zgloszenia do moderacji zacytowac, w ktorych - zadajac moderacji, sam wylewac wiadro pomyj.